Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La Nit en Vetla escalfa motors...

El proper 14 de juliol tindrà lloc la cinquena edició de la Nit en Vetla, i els carrers de la ciutat tornaran a omplir-se de teatre, música i dansa amb companyies nacionals i internacionals de primer nivell. Més de 140 comerços i cafeteries complementaran una oferta cultural excepcional.

Benicarló viurà el proper 14 de juliol una nova edició de la Nit en Vetla i ja en van cinc. Les regidories de Cultura i Comerç ultimen els detalls del que ja és un dels esdeveniments més importants del calendari festiu de la ciutat, durant el qual els carrers de la ciutat s'omplin de teatre, música i dansa de la mà d'algunes de les companyies nacionals i internacionals més prestigioses del moment. També els comerços i cafeteries de la ciutat participen de forma massiva d'aquesta cita, sortint al carrer i mostrant les millors ofertes.

La programació, que es presentarà en breu, inclourà com a un dels plats forts l'actuació de la companyia francesa Beau Geste i el seu impressionant espectacle «Transports exceptionnels». Un motiu més per a no perdre's aquesta data imprescindible per als amants de la cultura.

Creat per rmelia el 05/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló