Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló sensibilitza sobre la necessitat de portar el cinturó de seguretat

Les activitats del Mes dedicat a les persones amb diversitat funcional s'han centrat avui en la campanya 'Posa't el cinturó', una iniciativa de Cocemfe Maestrat amb la col·laboració de la Policia Local de Benicarló per tal de sensibilitzar els conductors de la importància de portar el cinturó de seguretat.

Amb el lema 'No canvies de rodes. Utilitza el cinturó de seguretat', els membres de Cocemfe Maestrat, acompanyats dels agents de la Policia Local de Benicarló, han estat durant el matí d'avui aturant els vehicles en l'encreuament entre el carrer de Iecla i el carrer de César Cataldo per tal de sensibilitzar els conductors de la importància de portar el cinturó de seguretat. Els representants de l'associació han repartit material didàctic i han informat els conductors de les conseqüències de no portar el cinturó de seguretat.

La campanya forma part dels actes organitzats amb motiu del Mes dedicat a les persones amb diversitat funcional, a través del qual s'han organitzat en les últimes setmanes exposicions, xarrades, activitats esportives o jornades d'animació. Per al proper cap de setmana quedarà encara la representació de l'obra «Pavelló n.6» a càrrec del grup de teatre d'Afanias (3 i 4 de juny), i el V Certamen de Ciclisme Adaptat Ciutat de Benicarló que tindrà lloc diumenge 18 de juny.

Creat per rmelia el 30/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló