Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló programa sis cursos de formació per al mes de juny

L'Ajuntament de Benicarló, a través del programa Forma't, ha organitzat un ampli ventall de cursos de formació que tindran lloc aquest mes de juny. Anglés, orientació laboral per a joves, manipulació d'aliments, mindfulness o intel·ligència emocional protagonitzen l'oferta.

El mes de juny s'impartiran a Benicarló sis cursos de formació, emmarcats tots sota el paraigua del programa 'Forma't', dissenyat per tal d'unificar les alternatives de formació de les diferents àrees de l'Ajuntament i facilitar als ciutadans l'accés a tota la informació sobre els cursos i les opcions d'ocupació existents.

Els cursos començaran aquest dissabte 3 de juny amb un taller sobre la millora de la comunicació en associacions, organitzat per la Regidoria de Joventut i adreçat a joves menors de 30 anys. Paral·lelament, aquest divendres començarà un Curs d'anglés per a viatgers, pensat per a aquells joves que tinguen pensat viatjar a llocs de parla anglesa. El curs s'impartirà els divendres del mes de juny (2, 9, 16 i 30) i els dilluns i dimecres de juliol (3, 5, 10, 12, 17, 19, 24 i 26).

Pel que fa a l'ocupació, s'ofereix un taller d'orientació laboral per a joves, on es tractaran totes les possibilitats laborals i de formació per a joves menors de 30 anys. El curs tindrà lloc dijous 8 de juny.

També relacionat amb l'ocupació, s'impartirà el 14 de juny un nou curs de Formació bàsica en higiene alimentària, manipulació d'aliments i gestió d'al·lèrgens destinat a persones en situació d'atur o en situació de millora d'ocupació.

La programació la tancaran dos cursos relacionats amb l'ocupació i les emocions: un Taller mindfulness i emocions saludables en la cerca d'ocupació (nivell inicial) per als dies 8, 15, 22 i 29 de juny; i un Taller d'intel·ligència emocional en la teua vida i en el teu treball, adreçat a persones que busquen treball i que vulguen assolir un major autoconeixement i una major autoconfiança. Aquest curs s'impartirà els dies 20, 21 i 23 de juny.

Consulteu aquí tota la informació relativa a dates, horaris i punts d'inscripció.

Creat per rmelia el 29/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/04/2018 14:18 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló