Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

L'Escola d'Estiu amplia el període d'obertura del 3 de juliol a l'11 d'agost

L'Escola d'Estiu, l'alternativa vacacional de l'Ajuntament de Benicarló per a xiquets i xiquetes d'entre tres i 12 anys, obrirà les portes el 3 de juliol i donarà servei fins a l'11 d'agost. Enguany, l'Escola ampliarà també l'horari d'obertura i reservarà places per a infants amb diversitat funcional.

La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, ha anunciat que l'Escola d'Estiu de Benicarló ampliarà enguany el seu període d'obertura i reforçarà la seua vocació inclusiva. Així, Escudero ha explicat que el servei obrirà el 3 de juliol i no tancarà portes fins a l'11 d'agost. L'escola s'estructurarà en tres torns (del 3 al 14 de juliol, del 17 al 28 de juliol i del 31 de juliol a l'11 d'agost), en horaris que van des de les 9.00 fins a les 16.00 hores, amb diferents alternatives d'entrada i sortida segons les necessitats familiars.

Els alumnes, que van d'edats entre els 3 i 12 anys, es repartiran entre el CEIP Eduardo Martínez Ródenas, per als alumnes més menuts i sense servei de menjador, i el CEIP Marqués de Benicarló, que acull alumnes de totes les edats amb servei de menjador inclòs. Així i tot, els germans podran sol·licitar acudir al mateix centre.

El doble objectiu d'aquest servei, ha recalcat la responsable de l'Àrea de Benestar Social, «és oferir una resposta lúdica i educativa als xiquets i xiquetes i afavorir la conciliació laboral i familiar per tal que el període de vacances dels infants no interferisca en els horaris laborals dels pares».

Escudero ha anunciat també que enguany l'Escola d'Estiu «reservarà places per a xiquets i xiquetes amb diferents graus de discapacitat». Aquesta és la primera de les propostes ciutadanes incloses als pressupostos participatius que es fa realitat i, en paraules de la regidora, «permetrà donar una passa endavant per normalitzar la diversitat funcional». L'escola també oferirà places becades a aquelles famílies que no puguen fer front a les quotes dels torns i hi haurà bonificacions per a les famílies nombroses. Amb aquestes mesures «l'Ajuntament fa una aposta decidida per una escola totalment inclusiva, tant pel que fa a la situació econòmica familiar com al fet social de la diversitat funcional», ha conclòs la regidora.

La cita per a formalitzar les inscripcions es donarà els dies 29 i 30 de maig, en horari de 9.00 a 11.00 hores al Centre Social Municipal La Farola (carrer del Port, 33).

Consulteu aquí la informació detallada de l'Escola d'Estiu 2017.

Creat per rmelia el 26/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló