Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benestar Social organitza un curs per a l'obtenció de la Targeta Professional de la Construcció

L'Àrea de Benestar Social ha organitzat un curs gratuït per a l'obtenció de la Targeta Professional de la Construcció (TPC) en l'especialitat de paleta, en el marc del projecte d'Itineraris Personalitzats d'Inserció Laboral. El curs té una durada de 20 hores i s'impartirà els dies 30 i 31 de maig i 1 i 2 de juny.

Els propers 30 i 31 de maig i 1 i 2 de juny s'impartirà al Mucbe, de 9.00 a 14.00 hores, un curs gratuït per a l'obtenció de la Targeta Professional de la Construcció en l'especialitat de paleta. El curs, limitat a 25 alumnes, té una durada total de 20 hores i s'emmarca en el treball que des de l'Àrea de Benestar Social s'està duent a terme en relació al projecte d'Itineraris Personalitzats d'Inserció Laboral, un programa que, en sis mesos de funcionament, ha atés 140 persones en risc d'exclusió social.

El projecte, dirigit per una orientadora laboral i una integradora social, té com a objectiu final fomentar la igualtat d'oportunitats i millorar les habilitats de cara a la recerca de treball, tenint com a eix prioritari el foment de la inclusió social i la lluita contra la pobresa i la discriminació. El programa compta amb una subvenció de 200.000 euros atorgats per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives a través del Fons Social Europeu.

El perfil de les 140 persones que fins ara han participat en el programa és el d'homes i dones en risc d'exclusió, amb escasses possibilitats de trobar feina o amb problemes d'integració social. En aquest sentit, la regidora de Benestar Social, Marta Escudero, ha insistit en què «el programa abasta una àmplia perspectiva que pretén promocionar a les persones no només en l'àmbit laboral, sinó també social, per tal que tinguen més oportunitats i es promocionen en totes les esferes de la seua vida». «El que volem -ha remarcat la regidora- és que les persones que s'acullen a aquest projecte s'enfronten al mercat de treball en les millors condicions personals possibles».

Escudero ha destacat que el curs per a l'obtenció de la Targeta Professional de la Construcció que començarà a final de mes «representa una bona oportunitat per a moltes de les persones que es troben fora del mercat laboral» i ha recordat que «aquesta iniciativa, sumada a les que es dissenyen des de l'Àrea de Promoció Econòmica, demostren que l'Ajuntament de Benicarló està potenciant l'ocupació des de moltes vessants per tal d'atendre a tota la ciutadania».

Les persones interessades en el curs poden informar-se al Centre Social Municipal La Farola.

Consulteu aquí el detall del curs de TPC

Consulteu aquí tota la informació sobre els itineraris d'inserció (versió en valencià)

Consulteu aquí tota la informació sobre els itineraris d'inserció (versió en castellà)

Creat per rmelia el 17/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló