Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La Setmana de la Ciència es tanca amb un èxit rotund de públic

La cinquena edició de la Setmana de la Ciència, un dels esdeveniment més importants del calendari cultural de la ciutat, ha finalitzat amb gran èxit de participació i un altíssim nivell de qualitat. Més de 600 persones han disfrutat de les conferències i espectacles al llarg de cinc dies.

Un públic format per gent de totes les edats, des de xiquets fins a adolescents i gent gran, ha gaudit de la gran diversitat de temes que s'han plantejat en la cinquena edició de la Setmana de la Ciència, la gran cita del calendari benicarlando dedicada a la divulgació científica. El futur de les noves tecnologies, plantejat per les enginyeres Belén Fos i Ana María Jiménez, la divulgació científica que barreja humor i rigorositat a parts iguals de Javier F. Panadero, el genoma humà, a càrrec del prestigiós doctor en Biologia José Millán Salvador, o la música del futur, a càrrec de l'enginyer Carlos Hernández, han omplit la sala d'actes de Caixa Benicarló.

Els experiments científics realitzats pels centres escolars i la representació de l'espectacle 'Crea', sobre el cervell i la creativitat, han completat una magnífica programació.

El balanç de la Regidoria de Cultura és molt positiu i la intenció és començar a treballar en breu, juntament amb l'Associació Benicarlanda d'Amics de la Ciència i la Salut (Abacs), de cara a la programació de l'any que ve.

Creat per rmelia el 16/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló