Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
AGENDA D'ACTIVITATS 'BENICARLÓ, ... A TOTA HORA'

Agenda de maig 2017


FORMACIÓ

Formació bàsica en higiene alimentària, manipulació d'aliments i gestió d'al·lèrgens

Coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments i gestió d'al·lèrgens.

Destinataris: Persones en situació d'atur o en situació de millora d'ocupació i amb inscripció en el SERVEF actualitzada, aportant DARDE i DNI.

Cronograma:

  • Durada: 5 h

  • Horari: De 9.00 a 14.00 h

  • Data: 5 de maig

  • Lloc: Mucbe - C. de la Pau s/n - aula 2a planta

  • Informació: AODL - Cambra Agrària - C. de César Cataldo, 2

Inscripció en línia: www.cdt.gva.es

Taller per aprendre a utilitzar el mòbil en la recerca d'ocupació.

-Aprendre a utilitzar el mòbil o tauleta tàctil per a la cerca de faena

-Proporcionar a les persones en situació d'atur una eina actual per a la cerca de faena

Destinataris: Persones desocupades i/o interessades en millorar els seus coneixements per buscar treball a través del mòbil.

Nombre d'alumnes per taller: màxim 10.

Cronograma:

  • Durada: 12 h

  • Horari: De 9.30 a 13.30 h

  • Dates: 19, 23 i 24 de maig

  • Lloc: Aula de formació 3a planta Ajuntament de Benicarló

Inscripció presencial: AODL - Ajuntament de Benicarló (c. de César Cataldo, 2).

Observacions: Cal emplenar el formulari d'inscripció (disponible en la web de l'Ajuntament i al registre municipal, entregueu-lo en registre d'entrada).


POBLAT IBER PUIG DE LA NAU

Visites guiades al Poblat Iber del Puig de la Nau els dimecres, divendres i dissabtes de matí a les 10 h. Cal concertar prèviament per telèfon (964 460 448) o per correu electrònic (correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org)


MUCBE


Exposició d'escultura «Punt i a part» de Sebastià Miralles (fins al 4 de juny). Organitza: Regidoria de Cultura.


Exposició del XXIV Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura (fins al 21 de maig). Organitza: Regidoria de Cultura.


EDIFICI GÒTIC


Exposició de pintura sobre seda «Els colors de la mediterrània» de Carmen Ramón Mesado (fins al 21 de maig). Organitza: Regidoria de Cultura.


MAIG


Divendres 5

9.00 h Apertura de l'exposició fotogràfica «Anémomorphose» de David Tena i Laia Vaquer, Imaginària 2017 (fins al 25 de juny). Mucbe (Lògia). Organitza: Regidoria de Cultura i Aula Fotogràfica de la UJI. Col·labora: Estudi fotogràfic VMFOTO.


18.00 h Inauguració de l'exposició «Trencant barreres» de COCEMFE Maestrat (del 5 al 14 de maig). Mucbe (Claustre). Organitza: Associació de persones amb discapacitat, COCEMFE Maestrat. Col·labora Grup de treball de les persones amb diversitat funcional del Consell Municipal de Benestar Social.


Dissabte 6

11.00 h Xarrada «Aferrament i xiquets emocionalment segurs», a càrrec de Fanny López. Saló d'actes de la Fundació Caixa Rural. Organitza: Assoc. Maternitat i Criança.


19.00 h Intercanvi musical entre la Coral Vicent Ripollés de Castelló i Cor Da Capo Benicarló. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Cor Da Capo Benicarló.


Diumenge 7

19.00 h Teatre. Teatro del Barrio presenta El Rey. Després del seu Ruz-Bárcenas, ara és el torn de la monarquia espanyola en la figura del rei Joan Carles I. Intèrprets: Alberto Jiménez, Willi Toledo i Luis Bermejo. Direcció: Alberto San Juan. Espectacle en castellà. Auditori Pedro Mercader. Preu de l'entrada: 10 EUR. Venda anticipada d'entrades al Mucbe.

Dimecres 10

10.30 h V Setmana de la Ciència. la Ciència al Mercat. Xiquets de Primària dels centres escolars de Benicarló presenten els seus experiments científics. Mercat Municipal. Organitzen: Regidoria de Cultura i ABACS.


19.00 h Recital de piano a càrrec dels alumnes del Conservatori Mestre Feliu. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Conservatori Mestre Feliu.


Dijous 11

10.30 h V Setmana de la Ciència. la Ciència al Mercat. Xiquets de Primària dels centres escolars de Benicarló presenten els seus experiments científics. Mercat Municipal. Organitzen: Regidoria de Cultura i ABACS.


19.30 h V Setmana de la Ciència. Xarrada. «El paisatge, el gran oblidat» a càrrec de J. Vicent Cardona, geòleg i formador ambiental. Saló d'actes de la Fundació Caixa Rural. Organitzen: Regidoria de Medi Ambient i Ecologistes en Acció.


Divendres 12

10.30 h V Setmana de la Ciència. la Ciència al Mercat. Xiquets de Primària dels Centres escolars de Benicarló presenten els seus experiments científics. Mercat central. Organitzen: Regidoria de Cultura i ABACS.


10.30 h Mes de la Discapacitat. Plantada d'arbres. Organitza Regidoria de Medi Ambient i IVASS-C.O. Maestrat.


19.30 h V Setmana de la Ciència. Xarrada «Vehicles que es condueixen a soles, mòbils que ens vigilen, una amenaça de les màquines?», a càrec de Belén Fos Guarinós, enginyera biomèdica per la Universitat Politècnica de València i Ana María Jiménez, enginyera de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València. Saló d'actes de la Fundació Caixa Rural. Organitzen: Regidoria de Cultura i ABACS.


22.30 h V Setmana de la Ciència. Xarrada «Ací no s'opina, ací es mesura», a càrrec de Javier Fernández Panadero, un clàssic de la Setmana de la Ciència a Benicarló, llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat Complutense de Madrid. S'ha convertit en un dels principals autors de divulgació de ciència amb conferències, articles, programes de televisió i ràdio. Saló d'actes de la Fundació Caixa Rural. Organitzen: Regidoria de Cultura i ABACS.


Dissabte 13

16.00 h 44 Ronda Ciclista al Maestrat Ciutat de Benicarló. Sortida: Pl. de la Constitució. Organitza: Unión Ciclista Benicarló.


19.00 h V Setmana de la Ciència. Xarrada «Genètica i salut: naixem programats o ens reprogramem?», a càrrec de José María Millán Salvador, doctor en Biologia per la Universitat de València. Saló d'actes de la Fundació Caixa Rural. Organitzen: Regidoria de Cultura i ABACS.


19.30 h XXVIII Cant a les Comarques. Participen Coral Garcia Julbe de Vinaròs, Coral Giner de València i Coral Polifònica Benicarlanda. Magatzem de la Mar. Organitza Coral Polifònica Benicarlanda.


23.00 h V Setmana de la Ciència. Xarrada «Instruments musicals del futur», a càrrec de Carlos Hernández Franco, enginyer en Telecomunicacions per l'Institut Superior Politècnic José Antonio Echeverría de La Habana, Cuba i doctor enginyer en Telecomunicacions per la UPV. Saló d'actes de la Fundació caixa Rural. Organitzen: Regidoria de Cultura i ABACS.


Diumenge 14

12.00 h V Setmana de la Ciència. Teatre. Dinamo Producció Teatral presenta Crea! Un espectacle basat en la teoria de les intel·ligències múltiples de Gardner. Per xiquets de 6 a 12 anys. Us heu preguntat com funciona el vostre cap? Els éssers humans són extraordinaris. Confia en les teues possibilitats... i Crea! Auditori Municipal Pedro Mercader. Organitzen: Regidoria de Cultura i ABACS.


16.30 h Futbol. Regional Preferent- Gr.1r CD Benicarló vs. Alboraya UD Camp de Futbol Municipal. Organitza: CD Benicarló.


Dimarts 16

19.00 h Recital dels alumnes de sisè curs de diverses especialitats del Conservatori Mestre Feliu. Aula d'orquestra. Organitza:Conservatori Mestre Feliu.


Dimecres 17

19.00 h Presentació del llibre El buentrato como proyecto de vida, a càrrec de l'autora Fina Sanz. Saló d'Actes de la Caixa Rural. Organitza: Fina Sanz.


Dijous 18

10.00 h Mes de la Discapacitat. Marxa ciutadana per l'accessibilitat (fins a les 12.00 h). Itinerari per pl. de Ferreres Bretó, c. de Joan Carles I, c. de Sant Joan, c. Major i pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Grup de treball de les persones amb diversitat funcional del Consell Municipal de Benestar Social.


Divendres 19

18.30 h Inauguració de la XIX Exposició d'Art Infantil (fins al 29 de maig). Mucbe. Organitza: CEIP Àngel Esteban, CEIP E. M. Ródenas i CEIP Marqués de Benicarló.


19.00 h III Petit Festival. Concert a càrrec de Primaël Montgauzí. Mercat Central. Organitza: Assoc Petit Festival. Col·labora: Regidoria de Cultura.


20.00 h III Petit Festival. Concert a càrrec d'Abraham Rivas. C. de Sant Joaquim. Organitza: Assoc Petit Festival. Col·labora: Regidoria de Cultura.


21.00 h III Petit Festival. Concert a càrrec de Maria Faubel i Ula.la. Pl. del Mercat Vell. Organitza: Assoc Petit Festival. Col·labora: Regidoria de Cultura.


22.30 h Teatre. Teatro de Guardia presenta Fuenteovejuna, de Lope de Vega. Dirigit per Josi Ganzenmüller. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Teatro de Guardia.


00.00 h III Petit Festival. Concert a càrrec d'El Sobrino del Diablo i Joan Rovira. Pg. de Ferreres Bretó. Organitza: Assoc Petit Festival. Col·labora: Regidoria de Cultura.


Dissabte 20

18.00 h III Petit Festival. Concert a càrrec d'Arrop i Tallaetes. Pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Assoc Petit Festival. Col·labora: Regidoria de Cultura.


19.00 h III Petit Festival. Concert a càrrec de Roger Puig. Pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Assoc Petit Festival. Col·labora: Regidoria de Cultura.


19.30 h Teatre. El grup de teatre La escalera presenta Una chica como ella, dirigit per Josi Ganzenmüller. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Grup de teatre La escalera.


20.00 h III Petit Festival. Concert a càrrec de Dani i Leo Tejedor. Pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Assoc Petit Festival. Col·labora: Regidoria de Cultura.


21.00 h III Petit Festival. Concert a càrrec de Road Ramos. Pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Assoc Petit Festival. Col·labora: Regidoria de Cultura.


22.15 h III Petit Festival. Concert a càrrec de Daniel Higiénico. Pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Assoc Petit Festival. Col·labora: Regidoria de Cultura.


22.30 h Teatre. Teatro de Guardia presenta Fuenteovejuna, de Lope de Vega. Dirigit per Josi Ganzenmüller. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Teatro de Guardia.


23.40 h III Petit Festival. Concert a càrrec de Marc Parrot. Pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Assoc Petit Festival. Col·labora: Regidoria de Cultura.


1.00 h III Petit Festival. Concert a càrrec de Rafa Pons. Pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Assoc Petit Festival. Col·labora: Regidoria de Cultura.


Diumenge 21

9.30 h III Circuit Carreres Populars. III Trail de Muntanya 15 km. Sortida i arribada a l'ermita de Sant Gregori. Organitza: Penya l'Arjup. Col·labora: Regidoria d'Esports, Club d'Atletisme Baix Maestrat i Club Triatló Basiliscus.


17.00 h Teatre. L'escola de teatre L'Escenari presenta Los cuentos del saco. Auditori Pedro Mercader. Dirigit per Josi Ganzenmüller. Organitza: L'Escenari.


18.00 h Tallers familiars al voltant de la Cultura dels ibers i els romans a càrrec d'Aur-art i portes obertes al jaciment arqueològic del Poblat Iber del Puig de la Nau. Poblat Iber del Puig de la Nau. Organitza: Aur-art.


18.15 h Teatre. El grup de teatre La escalera presenta Una chica como ella, dirigit per Josi Ganzenmüller. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Grup de teatre La escalera.


19.00 h Arribada de Via Scipionis al Poblat Iber del Puig de la Nau. Posteriorment, xarrades al voltant de l'activitat. Projecte d'arqueologia experimental que recrea la ruta que va seguir l'exèrcit romà de Publi Corneli Escipió l'any 209 a. de C. des del riu Ebre fins a conquerir Cartago Nova. Organitza: Artifex.


19.45 h Teatre. Teatro de Guardia presenta Fuenteovejuna, de Lope de Vega. Dirigit per Josi Ganzenmüller. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Teatro de Guardia.


Dijous 25

10.00 h Mes de la Discapacitat. X Jornada d'Esport Adaptat. Poliesportiu municipal de Benicarló (fins a les 16.00h). Organitza: Grup de treball de les persones amb diversitat funcional del Consell Municipal de Benestar Social.


19:00 h Inauguració de l'exposició de treballs dels alumnes dels Cicles formatius de l'IES Ramón Cid (fins a l'11 de juny). Edifici Gòtic. Organitza: IES Ramón Cid.


19.00 h Recital dels alumnes de 6è curs de diverses especialitats del Conservatori Mestre Feliu. Auditori Municipal Pedro Mercader. Organitza:Conservatori Mestre Feliu.Divendres 26

19.00 h Inauguració de l'exposició de final de curs de l'Associació de la Dona (fins al 4 de juny). Mucbe. Organitza: Associació de la Dona i Regidoria de Cultura.


20.00 h Amb motiu de l'obertura al públic de la capella del Convent de Sant Francesc, inauguració de l'exposició «Homenatge a Miguel Hernández 75x75» a càrrec de la Comissió Cívica d'Alacant per a la Recuperació de la Memòria Històrica. Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.


22.30 h Teatre. L'escola de teatre Diabolus presenta Un dubte raonable. Un jurat popular es reuneix per a decidir el veredicte d'un cas aparentment senzill. Un dubte raonable farà que la plàcida deliberació es transforme en una interessant trama on cada personatge quedarà retratat. Auditori Pedro Mercader. Preu: 7 euros. Espectacle per a públic adult. Organitza: Assoc. Cultural Diabolus.

Dissabte 27

11.00 h La diversitat ens enriqueix. Demostració de teràpia canina, contacontes, risoteràpia. Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Taula de Diversitat Funcional.


11.00 h Taller Familiar a càrrec de Kids&Us. Mucbe. Edats: de 3 a 7 anys, acompanyats d'un adult. Preu: 5EUR(ingredients del taller). Inscripcions fins dijous 25 de maig al Mucbe, al correu electrònic correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org o bé al tel. 964460448. Organitza: Acadèmia Kids&Us. Col·labora: Regidoria de Cultura.


18.30 h Trobada de danses a càrrec de Danses la Barcella de Xert, l'Esbart Dansaire Rapitenc de la Ràpita, Grup de Danses la Lliura de Torreblanca, Colla Sardanista i Jota de Deltebre i el Grup de Danses la Sotà. Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Grup de Danses la Sotà.


22.30 h Teatre. L'escola de teatre Diabolus presenta Un dubte raonable. Un jurat popular es reuneix per a decidir el veredicte d'un cas aparentment senzill. Un dubte raonable farà que la plàcida deliberació es transforme en una interessant trama on cada personatge quedarà retratat. Auditori Pedro Mercader. Preu: 7 euros. Espectacle per a públic adult. Organitza: Assoc. Cultural Diabolus.

Diumenge 28

19.00 h Teatre. L'escola de teatre Diabolus presenta Un dubte raonable. Un jurat popular es reuneix per a decidir el veredicte d'un cas aparentment senzill. Un dubte raonable farà que la plàcida deliberació es transforme en una interessant trama on cada personatge quedarà retratat. Auditori Pedro Mercader. Preu: 7 euros. Espectacle per a públic adult. Organitza: Assoc. Cultural Diabolus.

Dimarts 30

19.00 h Recital dels alumnes de 6è curs d'ensenyances professionals de les diverses especialitats instrumentals del Conservatori Mestre Feliu. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Conservatori Mestre Feliu.AVANÇ JUNY

Dijous 1

20.30 h Representació de l'activitat preparada per l'aula de creativitat del Conservatori Mestre Feliu. Auditori Pedro Mercader. Organitza:Conservatori Mestre Feliu.

Divendres 2

22.00 h Teatre. La Cia La Belle Ensemble presenta Diari d'una miliciana, un tex de Jaume Miró. S'hi narren les vivències de cinc infermeres durant els divuit dies de l'expedició, mostrant les situacions de guerra en què es van veure involucrades i els conflictes interns del bàndol republicà.

Intèrprets: David Anguera,DavidBo, Xuel Díaz, Marta Garolera, Berta Pipó, Toni Galmés, Elena Sánchez, Júlia Santacana, Jaume Viñas i Guillem Balart. Direcció: Toni Galmés. Espectacle en valencià. Auditori Pedro Mercader.Preu de l'entrada: 7euros. Venda anticipada d'entrades al Mucbe.

Dissabte 3

10.00 h Fi de Curs Esport Escolar. Pavelló Poliesportiu Municipal. Pista Central. Organitza: Regidoria d'Esports.


20.00 h Mes de la Discapacitat. Representació de l'obra de teatre Pavelló núm.6, a càrrec del grup de teatre d'Afanias. en l'Auditori Pablo Mercader. Organitza: AFANIAS. Col·labora: Regidoria de Cultura.


Diumenge 4

11.30 h Mes de la Discapacitat. VI Certamen de ciclisme adaptat. Centre de la Ciutat. Organitza COCEMFE i Regidoria d'Esports.


20.00 h Mes de la Discapacitat. Representació de l'obra de teatre Pavelló núm.6, a càrrec del grup de teatre d'Afanias. en l'Auditori Pablo Mercader. Organitza: AFANIAS. Col·labora: Regidoria de Cultura.

Creat per rafa el 16/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/06/2018 14:10 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló