Ajuntament de Benicarló mucbefoto del mucbefoto del mucbe
Ajuntament de Benicarló Centre Cultural Convent de Sant Francesc     e-mail: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org Valencià | Castellano
MUCBE

XVII Mostra d'Art Infantil

XVII Exposició d'Art Infantil

Organitza: CEIP Àngel Esteban, CEIP E. M. Ródenas i CEIP Marqués de Benicarló


Del 18 al 28 de maig de 2017


Inauguració: Dijous, 18 de maig de 2017, a les 18:30 h

Lloc: Mucbe (Claustre)


Com tots els anys, durant el mes de maig tindrà lloc la Mostra d'Art Infantil organitzada pels Cicles d'Educació Infantil de diferents col·legis de Benicarló. Esta exposició serveix per mostrar els treballs plàstics i les produccions artístiques realitzades pels xiquets i xiquetes de 3, 4 i 5 anys.


Esta XVIIª edició, amb l'experiència acumulada dels anys anteriors, sorprèn sempre per l'espontaneitat i la creativitat dels més menuts. Així doncs, els visitants podran gaudir d'una exposició on es pot apreciar el treball dut a terme durant tot l'any. Amb este projecte, els alumnes experimenten i coneixen les obres de diversos pintors i escultors tant coneguts com poden ser; Vincent Van Gogh, Joan Miró, Hundertwasser, Rosina Wachtmeister, Vassili Kandinsky, Antoni Gaudí, Alexander Calder... o inclús artistes de la zona com Sergi Cambrils, Juan Ripollés o Fernando Peiró.


L'exposició, que s'inaugura el dijous 18 de maig a les 18:30 h, es podrà visitar fins al diumenge 28 de maig de 2017.
Creat per david el 15/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 24/05/2018 13:40 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló