Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

L'ermita de Sant Gregori, a punt per a la festa gran

La Brigada d'Obres i Serveis ultima els treballs per a posar a punt l'ermita de Sant Gregori de cara a la festivitat de demà. El bar de l'ermita, que ha estat restaurant recentment, està actualment en procés de licitació i no podrà obrir les portes.

Els operaris de la Brigada d'Obres han estat treballant en els últims dies en la millora de l'entorn de l'ermita de Sant Gregori en vistes a la gran celebració de demà. Concretament, s'han pintat tots els voltants de l'ermita, s'han desbrossat camins i descampats i s'han netejat les barbacoes. A més, s'ha instal·lat il·luminació per a les diferents activitats que tindran lloc aquesta mateixa nit.

Pel que fa al bar, els treballs de rehabilitació, accessibilitat, restauració i legalització de l'activitat, han finalitzat recentment i actualment el servei de bar es troba en procés de licitació. L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha lamentat que el bar no puga obrir les portes demà però s'ha mostrat convençuda que «les paradetes que s'ubiquen durant tot el dia als voltants de l'ermita donaran un servei magnífic a tots els benicarlandos que anirem demà a l'ermita».

La romeria sortirà a les 9.00 hores des de la plaça de Sant Bartomeu.

Creat per rmelia el 08/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló