Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Finalitzen les actuacions a les platges de Benicarló de cara a l'inici de temporada

L'Agència Valenciana de Turisme ha culminat els treballs de reparació de canonades i anivellament de sorres en les platges del Morrongo, la Caracola i la Mar Xica. Les canonades s'han soterrat a 1,5 metres de profunditat per tal d'evitar els efectes de futurs temporals.

Aquesta setmana han finalitzat les obres d'adequació de les platges del Morrongo, la Caracola i la Mar Xica per tal de deixar-les en perfectes condicions de cara a l'inici de la temporada. Els treballs, que han anat a càrrec de l'Agència Valenciana de Turisme, han consistit a substituir les canonades que aporten el subministrament d'aigua per als rentapeus, les dutxes i la caseta de socorristes, que havien quedat malmeses pel temporal del mes de gener. Les canonades s'han soterrat a 1,5 metres de profunditat per tal d'evitar els efectes dels temporals futurs.

Paral·lelament, s'han buidat els fossats dels rentapeus, que estaven plens de sorra, i s'han reubicat les roques que havien quedat desplaçades amb el temporal. Finalment, s'han anivellat les sorres del Morrongo i la Caracola.

El regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, ha confirmat que «amb aquestes actuacions, les platges de Benicarló estan preparades al 100% per a l'inici de la temporada» i ha assenyalat que «només quedarà pendent la col·locació de les passarel·les de fusta», que es farà efectiva a finals del mes de maig.

Creat per rmelia el 05/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló