Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Avancen les negociacions per a incorporar el Mestre Feliu a la xarxa de conservatoris de la Generalitat

L'alcaldessa, Xaro Miralles, i la regidora de Serveis Generals, Marta Escudero, han mantingut una nova reunió a València relacionada amb el traspàs de la gestió del Conservatori Mestre Feliu. S'han encetat les negociacions relatives al personal i s'ha confirmat la creació d'una comissió tècnica que avaluarà les instal·lacions.

L'Ajuntament de Benicarló segueix treballant per tal que la Conselleria d'Educació incorpore el Conservatori Mestre Feliu a la xarxa de conservatoris de la Generalitat. L'alcaldessa, Xaro Miralles, i la regidora de Serveis Generals, Marta Escudero, han mantingut una nova reunió de treball avui mateix amb la directora general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Marina Sánchez, per tal d'avançar en les negociacions i reafirmar la voluntat del Consistori de traspassar la gestió del centre educatiu, una reivindicació històrica que suposaria per a l'Ajuntament un estalvi de quasi 500.000 euros a l'any.

La directora general s'ha compromés a enviar una comissió tècnica que avaluarà l'estat actual de les instal·lacions del Conservatori i determinarà si és necessari dur a terme obres de millora. Paral·lelament, l'alcaldessa i la regidora han iniciat les converses amb tècnics responsables de recursos humans per tal de començar a tractar les qüestions relacionades amb la situació en què quedarien els treballadors del centre en cas de fer-se efectiu el traspàs.

Xaro Miralles i Marta Escudero han qualificat la reunió de «positiva» i s'han mostrat convençudes que les negociacions arribaran a bon port. «Seguirem insistint a la Conselleria perquè faça efectiva la incorporació del Conservatori a la seua xarxa el més prompte possible», han dit.

La reunió ha servit també per a parlar dels cicles formatius que s'incorporaran el curs vinent a Benicarló, tant al Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) com als IES Ramón Cid i Joan Coromines.

Creat per rmelia el 05/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló