Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El Cicle de Teatre Polític aborda la vida de Joan Carles I amb ‘El rey’

L'Auditori Pedro Mercader acollirà aquest diumenge la representació de l'espectacle 'El rey', en el marc del Cicle de Teatre Polític. El muntatge, protagonitzat per Alberto Jiménez, Guillermo Toledo i Luis Bermejo, és una dissecció del regnat de Joan Carles I i de la transició en forma de peça teatral.

Diumenge 7 de maig torna el Cicle de Teatre Polític amb l'espectacle 'El rey', una producció de Teatro del Barrio, que torna a pegar fort després del muntatge 'Ruz-Bárcenas'. Escrita i dirigida per Alberto San Juan i protagonitzada per Alberto Jiménez, Guillermo Toledo i Luis Bermejo, 'El rey' aborda la vida de Joan Carles I des de la infància fins a l'actualitat i s'atura en episodis crucials de la història recent, com la seua relació amb Franco, Adolfo Suárez, Felipe González, la legalització dels partits polítics, el 23F o els GAL.

Tot, amb un tractament que va més enllà del discurs oficial i que planteja molts interrogants: quin paper ha jugat la monarquia en els últims 40 anys? A quins fins ha servit? Quins són els objectius de la monarquia per a les properes dècades?

La cita, el 7 de maig a les 19.00 hores a l'Auditori Pedro Mercader. La venda anticipada d'entrades, al Mucbe, a un preu de 10 euros.

Creat per rmelia el 04/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló