Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La III Trail 15k, decisiva per a la classificació final del Circuit de Curses Populars

La tercera edició de la Trail 15 K de Benicarló, que se disputarà el diumenge 21 de maig, decidirà els primers llocs de l'ajustada classificació del Circuit de Curses Populars. La prova tindrà sortida i arribada a l'ermita de Sant Gregori i discorrerà pels paratges naturals més emblemàtics del terme.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha presentat aquest matí el circuit de la Trail 15 K, una de les proves ja clàssiques del Circuit de Curses Populars. El responsable de l'Àrea d'Esports ha estat acompanyant d'Eloy Cerdá i Jesús Beltran en representació de la Penya l'Arjup, i Pilar Bayarri, d'Afivina (Associació de Fibromiàlgia, Fatiga Crònica i Reumatisme). Les dos entitats col·laboren en l'organització de la prova tant en la coordinació tècnica com en tasques de voluntariat.

La prova es disputarà diumenge 21 de maig a través d'un trajecte que portarà als atletes pels llocs més característics de les partides rurals del terme. El regidor d'Esports ha detallat que la cursa «es desenvoluparà per pistes i senderes amb sortida i arribada a Sant Gregori, i discorrerà per paratges com la Tossa, el Rocío o el pinaret de la Basseta». Un recorregut, en definitiva, de marcat caràcter campestre on l'alternança del bosc i el matoll oferiran bones perspectives paisatgístiques.

Flos ha destacat també que l'ajustada classificació en els primers llocs del Circuit de Curses Populars, tant en categoria femenina com masculina, «farà que la Trail 15 K siga decisiva per a la classificació final. Els atletes que ocupen els tres primers llocs em les dos categories hauran de vigilar-se i marcar-se d'a prop, perquè qualsevol d'ells podria proclamar-se guanyador final del Circuit».

Els coordinadors tècnics de la prova, Jesús Beltran i Eloy Cerdá han coincidit a assenyalar que «la carrera serà ràpida i apta per als velocistes, ja que tot i que discorre per pistes rurals, els desnivells no són importants». Els dos representants de la Penya l'Arjup han convidat als benicarlandos «a participar activament com a corredors o a disfrutar de la Trail 15k com a espectadors, ja que es tracta d'una cursa carregada d'atractius, tant esportius com naturals».

Les inscripcions per a participar en l'última prova del circuit de curses populars es poden formalitzar presencialment a Evasión Esports, Decathlon Vinaròs, i a la Piscina Municipal, o a la web hj-crono.es.

Part de l'import de les inscripcions es donarà a AFIVINA. La representant de l'entitat, Pilar Bayarri, ha expressat l'agraïment de l'associació «per aquesta vessant solidària del Circuit de Curses Populars».

Creat per rmelia el 03/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló