Ajuntament de Benicarló mucbefoto del mucbefoto del mucbe
Ajuntament de Benicarló Centre Cultural Convent de Sant Francesc     e-mail: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org Valencià | Castellano
MUCBE

Exposició fotogràfica "Anémomorphose" de David Tena i Laia Vaquer (Imaginària 2017)

Exposició fotogràfica «ANÉMOMORPHOSE»

David Tena i Laia Vaquer (Imaginària - Universitat Jaume I)

Del 5 de maig al 25 de juny.

Lloc: Mucbe (Sala d'exposicions de la Lògia)

El proper divendres, 5 de maig de 2017, s'obre al públic l'exposició fotogràfica «Anémomorphose», de David Tena i Laia Vaquer, dins del programa d'exposicions fotogràfiques «Imaginària 2017», organitzat per la Universitat Jaume I de Castelló.

ANÉMOMORPHOSE

Anemos "vent"

Morfo "forma"

La "anémomorphose" és la manifestació canviant de les plantes i del paisatge baix la influència dels vents dominants.

L'aire apareix en molts mites de la creació com a l'element que animava les cosses.

Anemomorphose es un assaig fotogràfic inspirat en la relació del corpori amb allò que roman intangible de la força del vent.

Biografia dels autors:

David Tena Reiff parteix del material trobat i els signes de la memòria d'un lloc per a crear imatges que exploren el paisatge i la seua percepció al voltant de la idea del sublim. Ha cursat el Màster en Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra i ha participat en la producció i el desenvolupament de guions en projectes de cineastes contemporanis com Lluís Galter o Neus Ballús.

Laia Vaquer utilitza la pròpia experiència orgànica del seu cos com a impuls creador i fonament per als seus projectes multidisciplinaris. En el seu procés creatiu posa el seu cos en relació als espais o materials externs forçant preguntes en torn a l'aparició i desaparició del corporal. Llicenciada en Belles Arts i Màster en Creació Artística per la UB. Ha rebut diverses beques i premis en Aragó i ha realitzat més d'una trentena d'exposicions individuals i col·lectives en Aragó, València, Barcelona, Galícia i Itàlia.

Col·labora en l'exposició:

VMFoto (Laboratori Fotogràfic - www.wmfoto.com)

Creat per david el 03/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 24/05/2018 13:40 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló