Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El Mucbe exposa les obres guanyadores del XXIV Concurs de Primavera

Fins al 21 de maig es podran visitar al Mucbe les obres que han participat en la 24a edició del Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura. Sara Foix Sebastià, en la categoria de majors de 18 anys, i Paula Maluenda Marín, en la categoria de menors de 18 anys, han estat les guanyadores d'aquesta edició.

El Mucbe acollirà fins al proper 21 de maig l'exposició de tots els treballs que s'han presentat al Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura, que enguany ha unificat les modalitats de dibuix i pintura i ha establert dos categories, una per a adults i l'altra per a menors de 18 anys.

D'entre totes les obres presentades (39 en la categoria de majors de 18 anys i 16 en la categoria de menors de 18 anys), Sara Foix Sebastià ha estat la guanyadora en la categoria de majors de 18 anys, amb l'obra 'Nostàlgia', mentre que el segon i el tercer premi han estat per a Olga Davó Alonso (amb 'Sombras') i Marta Foix Sebastià (per 'Carta abierta a la madre naturaleza').

Pel que fa a la categoria de menors de 18 anys, la guanyadora ha estat Paula Maluenda Martín, per l'obra 'Cacharros de la abuela'. El segon premi ha estat per a Andrea Querol Cerdá amb 'The prettiest curse' i el tercer per a Marina Puchal González per l'obra 'Altamar'.

Creat per rmelia el 03/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló