Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Una agenda per a la cerca d'ocupació

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) ha editat una agenda de cerca d'ocupació pensada com una eina per a millorar les aptituds de les persones aturades de cara a la seua incorporació al mercat laboral. L'agenda inclou pautes bàsiques per a iniciar una cerca amb èxit i una guia per a buscar treball per Internet.

La Regidoria de Promoció Econòmica, a través de l'AODL, ha posat en marxa una nova ferramenta destinada a les persones aturades que busquen treball. Es tracta d'una agenda, editada en col·laboració amb la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, que s'ha pensat com un instrument personalitzat de cerca d'ocupació que millorarà les aptituds i les actituds de les persones aturades de cara a la seua incorporació al mercat laboral.

La primera edició inclou un calendari dels propers quatre anys i un decàleg amb les pautes bàsiques que han de regir la cerca d'ocupació: establir objectius, conéixer els recursos propis, elaborar un bon currículum, preparar les entrevistes de treball, crear una xarxa personal de contactes o apostar per la formació continuada.

També s'inclou una xicoteta guia per a buscar treball a través d'Internet i un espai per a poder anotar les ofertes de treball i els contactes, a més de les dades dels principals recursos relacionats amb l'ocupació (agències de desenvolupament local, Cambra de Comerç de Castelló, empreses de treball temporal, portals d'ocupació o empreses de formació).

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha destacat la tasca que s'està fent des de la Regidoria i l'AODL per tal de posar a disposició de les persones que busquen treball tots els instruments possibles i ha subratllat que «aquesta agenda té una gran utilitat a l'hora de planificar calendaris i objectius». Sánchez ha remarcat que «l'Ajuntament fa un gran un esforç de gestió de les diferents estratègies d'ocupació» i ha recordat que «actualment tenim en marxa un pla d'ocupació que ocupa a vuit persones, el programa Salari Jove, que ocupa a una persona, i el projecte T'orientem, destinat a millorar l'ocupabilitat de persones aturades de llarga durada, que està ocupant a dos persones».

Creat per rmelia el 03/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló