Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló firma un conveni amb la Generalitat per a impulsar la rehabilitació d'habitatges

L'alcaldessa de Benicarló ha firmat un conveni amb la Conselleria d'Habitatge per a impulsar la coordinació en rehabilitació d'habitatges i regeneració urbana. L'Ajuntament comptarà amb un punt d'informació per a assessorar els propietaris sobre les subvencions que atorga la Generalitat.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha refermat aquest matí el compromís de l'Ajuntament de Benicarló amb el foment de la rehabilitació d'edificis, habitatges i zones urbanes amb la firma d'un conveni amb la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que permetrà impulsar la coordinació en rehabilitació d'habitatges i regeneració urbana.

A través d'aquest conveni, l'Ajuntament s'adhereix a la Taula de Rehabilitació de la Comunitat Valenciana, que ofereix diferents ajudes i subvencions per a obres de rehabilitació i restauració d'habitatges i edificis. Al mateix temps, l'Ajuntament disposarà d'un punt d'informació gestionat des del Departament d'Urbanisme que assessorarà tots aquells particulars, associacions veïnals i comunitats de propietaris interessats a realitzar obres de millora.

Xaro Miralles ha assenyalat que «amb aquest nou servei facilitarem a la ciutadania tota la informació sobre les subvencions que atorga la Conselleria per a la rehabilitació d'habitatges i edificis i oferirem tota l'ajuda necessària en el procés de tramitació». L'alcaldessa ha subratllat que «la política d'ajudes a la rehabilitació d'habitatges no només redunda en benefici dels propietaris i del paisatge urbà, sinó que a més impulsa l'activitat dels sector econòmics que depenen en bona part de la construcció, com la fontaneria, l'electricitat, pintura i moble».

Cal recordar que en el marc d'aquesta estratègia de foment de la rehabilitació urbanística, el pressupost de 2017 contempla una partida per a posar en marxa un Pla Especial de Rehabilitació del Casc Antic, que es marca com a objectiu donar una nova vida als carrers del centre a través de la millora de façanes, edificis i habitatges.

Creat per rmelia el 03/05/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/04/2018 14:18 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló