Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

L'Escola de la Mar obrirà les portes a tots els benicarlandos el proper 1 de maig

L'Escola de la Mar, que gestiona l'Ajuntament de Benicarló, celebrarà una jornada de portes obertes el pròxim dilluns 1 de maig. En el transcurs de la jornada, els visitants podran navegar a vela, gaudir de les vistes de Benicarló des de la mar o descobrir esports nàutics com el pàdel-surf o el caiac.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha presentat aquest matí les activitats programades amb motiu de la jornada de portes obertes que tindrà lloc l'1 de maig a l'Escola de la Mar, el principal referent local pel que fa a la promoció, pràctica i aprenentatge dels esports nàutics.

Amb l'objectiu d'obrir la mar a la població, el dia comptarà amb un seguit d'activitats que permetran el bateig nàutic dels qui s'animen a apuntar-se. Flos ha anunciat que els participants «podran descobrir modalitats nàutiques tan atractives com el surf, el pàdel-surf o el caiac». A més, si el temps ho permet, es podrà navegar a bord d'una embarcació a vela i disfrutar de les vistes del litoral des de la Mediterrània.

El regidor ha incidit en què la jornada de portes obertes a l'Escola de la Mar «s'emmarca en una estratègia que té com a objectiu fomentar i impulsar els esports nàutics a Benicarló, que compta amb un clima i unes infraestructures ideals per a practicar-los». Flos ha recordat l'àmplia demanda amb què compten els cursos de l'Escola de Vela en el marc de l'esport escolar i ha conclòs que més enllà del que s'ha aconseguit fins ara «cal promocionar la nàutica com un recurs turístic que té un gran potencial».

La compareixença del regidor d' Esports a l'Escola de Vela ha servit també per a presentar el recentment creat Club de Vela Costa Azahar, que comparteix l'objectiu d'impulsar els esports nàutics. Els president i vice-presidenta del club, Axel Kersting i Alicia Moya, han coincidit a subratllar que «el club treballarà estretament amb l'Escola de la Mar amb l'objectiu primordial de desestacionalitzar la pràctica dels esports nàutics, que a Benicarló es poden gaudir al llarg de tot l'any». El club col·laborarà amb l'organització de diferents activitats en la jornada de portes obertes a l'Escola de la Mar.

Aquells que vulguen disfrutar d'una jornada nàutica amb fort regust a Mediterrània, hauran de formalitzar la inscripció al correu electrònic velabenicarlo@gmail.com o al telèfon 669 987 389. També es permetran inscripcions el mateix dia 1, però s'aconsella fer-ho anticipadament. L'Escola de la Mar es troba ubicada al final de la zona portuària, abans de l'espigó de la Mar Xica. Les inscripcions són gratuïtes.

Creat per rmelia el 26/04/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/04/2018 15:52 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló