Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La Regidoria d'Obres i Serveis renova la il·luminació de la platja del Morrongo

Els cinc focus convencionals que il·luminen la platja del Morrongo s'han substituït per focus de led, amb una reducció de potència de 1.520 watts. L'objectiu de la Regidoria d'Obres i Serveis és renovar la il·luminació de tota la façana marítima.

La Regidoria d'Obres i Serveis ha finalitzat la substitució dels cinc focus que il·luminen la platja del Morrongo per focus de led, atés que els focus convencionals es trobaven en mal estat i patien fuites de corrent pel desgast. Dels cinc focus, de 2.000 watts de potència cadascun, s'ha passat a tres focus de 300 watts i dos focus de 480 watts. Paral·lelament també s'ha substituït el cablejat i les bases dels màstils.

El regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, ha assenyalat que «amb aquesta actuació reduirem notablement el consum, la qual cosa suposarà un estalvi important en la factura de la llum». Añó ha afegit que els focus de led suposen menys despeses de manteniment i ha anunciat que «pròximament s'instal·laran dos focus més en la zona sud de la platja», la que connecta amb el passeig de Manuel Azaña.

El regidor ha concretat, a més, que «la Regidoria treballa en la substitució de la resta de focus de la façana marítima».

Creat per rmelia el 25/04/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/04/2018 15:52 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló