Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Aquest divendres torna el Cicle de Teatre Polític amb ‘Ahora todo es noche’

L'Auditori Pedro Mercader acollirà aquest divendres la representació de l'espectacle 'Ahora todo es noche', en el marc del Cicle de Teatre Polític. El muntatge, protagonitzat per tres desnonats, és una invitació a la reflexió on es barregen l'esperpent, la tragèdia, l'humor i la poesia.

Després del bon regust que ha deixat 'El fill que vull tindre', aquest divendres torna el Cicle de Teatre Polític amb l'espectacle 'Ahora todo es noche', una coproducció del Teatre Romea i la veterana companyia La Zaranda que es va estrenar el passat mes de gener a Saragossa i que té per davant una llarga gira que culminarà a Buenos Aires l'agost de 2018.

'Ahora todo es noche', interpretada per Gaspar Campuzano, Enrique Bustos i Francisco Sánchez, explica la història de tres desnonats, tres personatges llançats per la borda del seu destí que es troben enmig de la nit, pul·lulant en busca d'atenció. D'alguna manera, aquest muntatge seria una metàfora dels 40 anys que La Zaranda porta damunt dels escenaris, una de les companyies més veteranes de l'estat espanyol i amb una important trajectòria nacional i internacional que la va portar a ser Premi Nacional de Teatre l'any 2010.

Segons l'autor del muntatge, Eusebio Calonge, en 'Ahora todo es noche' s'hi troben «tints esperpèntics, regust de tragèdia, un humor pertorbador i un compromís poètic insubornable».

La cita, el 28 d'abril a les 22.00 hores a l'Auditori Pedro Mercader. La venda anticipada d'entrades, al Mucbe, a un preu de 10 euros.

Creat per rmelia el 25/04/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló