Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló s'adhereix a la declaració institucional de les Corts sobre els Pressupostos Generals de l'Estat

L'Ajuntament de Benicarló ha donat suport a la declaració institucional de les Corts Valencianes que reclama a l'estat un nivell d'inversions més just per a la Comunitat Valenciana. El manifest rebutja les inversions dels Pressupostos Generals de l'Estat al territori valencià per considerar-les insuficients.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada de representants de l'equip de govern (PSPV-PSOE i Compromís-ERPV), ha llegit aquest matí la declaració institucional de les Corts Valencianes davant «la marginació dels valencians i valencianes en els Pressupostos Generals de l'Estat de 2017».

Amb aquest gest, impulsat des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, el consistori benicarlando se suma a la reivindicació «d'unes inversions equiparables, al menys, al pes poblacional de la Comunitat Valenciana».

El manifest expressa «el rebuig» a uns pressupostos que «suposen una reducció de 209 milions respecte de 2016» de manera que «cada valencià i valenciana rebrà 119 euros per capita, clarament inferiors als 184 euros de mitjana en el conjunt de l'estat, i molt lluny d'altres territoris que rebran vora tres vegades més que els valencians i valencianes».

El manifest, aprovat per tots els grups polítics representats a les Corts Valencianes, afirma també que «els Pressupostos Generals de l'Estat manifesten un clar incompliment de la voluntat expressada de forma unànime pels representats del poble valencià».

Finalitzada la lectura del text, l'alcaldessa de Benicarló ha declarat «que la minoració de les inversions a la Comunitat Valenciana en els Pressuposts Generals de l'Estat afecta de forma directa a la capacitat inversora dels municipis, i per tant, al benestar dels ciutadans».

Creat per rmelia el 25/04/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló