Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

L'Edifici Gòtic acull «Colors de la Mediterrània», de Carmen Mesado

L'artista Plàstica Carmen Mesado exposa les seves pintures sobre seda a l'Edifici Gòtic del Carrer Major. El conjunt de l'obra trasllada a l'espectador les sensacions i els colors de la Mediterrània.

Carmen Ramón Mesado neix a Catarroja en 1950, i des de molt jove sent una gran inquietud per les arts plàstiques, assistint a classes de pintura i experimentant diferents tècniques pictòriques.

Actualment treballa la ceràmica, realitzant rèpliques de peces de les cuines valencianes del segle XVIII, amb pintura sobre diferents teixits, dedicant-li una especial atenció a la seda.


Amb els seus treballs de pintura sobre seda ha recorregut diferents indrets per exposar a Catarroja, Sueca, Xàtiva, Segorbe, Terol, Logroño, Burgos, Valladolid, Pontevedra, Sevilla, Lorca o Osca, entre moltes altres ciutats.


Les pintures de Carmen Mesado no obeeixen a cap programa metòdic, més bé són el resultat d'idees que li van sorgint en qualsevol moment del dia i que plasma amb gran sensibilitat en aquests teixits tant delicats.

En aquesta ocasió, i sent Benicarló un poble Mediterrani, ha realitzat una minuciosa tria d'aquelles obres que tant pels seus colors com per la seua composició ens recorden aquesta influència geogràfica de la nostra terra.


La mostra es podrà visitar a l'Edifici Gic fins el 21 de Maig,

Creat per joan el 24/04/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló