PRINCIPAL

Benicarló es promociona a Barcelona, Bilbao i Saragossa

Benicarló acudirà en les properes setmanes a tres fires de turisme claus per al sector: Travel Barcelona, Expovacaciones Bilbaor i Aratur (Saragossa). Els productes de sol i platja, la gastronomia, la nàutica, les festes o el turisme cultural marquen l'estratègia promocional.

L'assistència de Benicarló en les pròximes setmanes a tres fires de turisme de nivell nacional, en el marc de les actuacions del Patronat Provincial de Turisme, permetrà a la ciutat dur a terme accions de promoció turística en fòrums importants per al sector.

Tant Travel Barcelona (del 21 al 23 d'abril), Expovacaciones Bilbaor (del 5 al 7 d maig) com Aratur (Saragossa, del 12 al 14 de maig) representen mercats naturals per a Benicarló com a destinació turística, com ho són Catalunya, Aragó i el País Basc, on, a més de captar nous turistes per a la ciutat es fixaran objectius de contacte amb proveïdors i institucions, s'observaran les noves tendències dels mercats i s'analitzaran altres ofertes turístiques.

La promoció de Benicarló es basarà en els productes de sol i platja, el turisme gastronòmic, el turisme nàutic, les festes, el turisme accessible i el turisme cultural.

Creat per rmelia el 20/04/2017

© 2000-2018 Ajuntament de Benicarló