PRINCIPAL

Els carrers de Sant Benet i de Prades renoven l'asfaltat

El Departament d'Urbanisme continua treballant en la millora del paviment dels carrers de Benicarló. En els últims dies s'ha renovat l'asfaltat dels carrers de Sant Benet i de Prades, que presentaven importants deficiències, amb una inversió total de més de 7.000 euros.

El carrer de Sant Benet i carrer de Prades han renovat l'asfaltat en les dos últimes actuacions que ha dut a terme el Departament d'Urbanisme. El carrer de Sant Benet, que ja s'havia reparat en anteriors ocasions amb formigó, presentava nombrosos clots que, tot i que no suposaven un perill per als vehicles, sí que resultaven perillosos per als vianants, atés que, per les escasses dimensions de les voreres, es veien obligats a circular per la calçada. Els 59 metres del carrer, de 2,5 metres d'amplada, s'han asfaltat amb una inversió de 4.235 euros.

Pel que fa al carrer de Prades, s'ha pavimentat el tram que transcorre pels números 41 i 43, on l'asfalt estava en molt mal estat i, a més, no s'havia fet cap urbanització prèvia. Per aquest motiu, a banda de la pavimentació, s'ha hagut d'excavar el terreny, s'ha col·locat l'aglomerat asfàltic i s'ha construït una vorera que connecta amb els trams anterior i posterior. En aquest cas, les obres han suposat un cost de 3.021 euros.

L'alcaldessa de Benicarló, responsable del Departament d'Urbanisme, ha destacat l'esforç que està tractant de realitzar l'Ajuntament per tal de tindre tots els carrers en perfectes condicions i ha remarcat que en el pressupost de 2017 es destinaran 60.000 euros a la pavimentació de vies públiques.

Creat per rmelia el 18/04/2017

© 2000-2018 Ajuntament de Benicarló