Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló aposta per unes marquesines netes de pintades

La Regidoria d'Obres i Serveis ha encarregat la neteja de les 14 marquesines de les parades d'autobús de Benicarló. Els vidres s'han tractat amb productes antigraffiti per tal d'evitar al màxim la proliferació de pintades i facilitar-ne la neteja.

Les 14 marquesines de les parades d'autobús de Benicarló han quedat en perfectes condicions després de la neteja que ha encarregat la Regidoria d'Obres i Serveis. Les marquesines, ubicades a l'avinguda del Papa Luna, Passeig Marítim, plaça de la Constitució, carrer de Sant Francesc i carrer del Doctor Fléming, presentaven una imatge molt deteriorada, especialment per la gran quantitat de graffiti pintats.

La neteja s'ha realitzat amb productes antigraffiti que faciliten l'eliminació i neteja de les pintades. D'aquesta manera, s'evita la proliferació de graffiti i, en cas que en tornen a aparéixer, la neteja és molt més fàcil.

El regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, ha constatat el mal estat en què es trobaven les marquesines i ha anunciat que «es realitzaran neteges periòdiques per tal d'evitar l'acumulació de pintades». Añó ha fet una crida al civisme i ha manifestat que «la neteja del poble és cosa de tots, no podem tolerar conductes incíviques que afecten negativament a la imatge del municipi».

Creat per rmelia el 11/04/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló