Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Les platges de Benicarló, a punt per a l'inici de la temporada

Durant els últims dies, la Brigada Municipal d'Obres ha enllestit els últims treballs de millora i condicionament en les platges del Morrongo i la Caracola. Els treballs s'han centrat en la instal·lació de passarel·les de fusta, retirada de pedres i anivellament de la sorra.

L'Ajuntament de Benicarló continua mobilitzant màquines i operaris per tal que les platges del Morrongo, la Caracola, la Mar Xica i el Gurugú estiguen en perfectes condicions aquesta Setmana Santa. Si fa dos setmanes, els operaris de la Brigada d'Obres van començar amb la retirada de les restes de les últimes tempestes, els últims dies els treballs s'han centrat en l'anivellament de la sorra, la instal·lació de les passarel·les de fusta i la dotació de papereres. També s'han instal·lat serveis mínims de dutxes i rentapeus.

El regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, ha assegurat que «amb aquests treballs deixem les platges enllestides, tant per als veïns de Benicarló com per als primers visitants de l'any». Añó ha assenyalat que «només quedaran pendents la instal·lació de més papereres i part de la senyalització».

Creat per rmelia el 10/04/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/04/2018 15:52 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló