Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló demanarà ajudes per a la millora de l'eficiència energètica del polígon industrial El Collet

L'Ajuntament de Benicarló ha anunciat que s'acollirà a la línia d'ajudes destinades a ajuntaments que la Generalitat ha posat en marxa per tal de millorar els polígons industrials. La petició del consistori anirà encaminada a la millora de l'eficiència energètica del polígon i a la renovació de la senyalització vertical i horitzontal.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat que l'Ajuntament optarà a les ajudes que la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha posat en marxa per tal d'activar les àrees empresarials, des del punt de vista de les millores viàries i paisatgístiques, mediambientals i relacionades amb la mobilitat sostenible i la seguretat . «Des de l'Ajuntament -ha assenyalat l'alcaldessa- demanarem ajudes per a millorar l'eficiència energètica. Tenim un polígon amb moltes empreses i volem renovar tota la il·luminació, que representarà un estalvi energètic important per a l'Ajuntament». D'altra banda, Miralles ha dit que «la petició de l'Ajuntament també incorporarà la millora de la senyalització vertical i horitzontal».

En total, la Conselleria preveu destinar 2,2 milions d'euros a modernitzar i dotar de noves infraestructures i serveis als 15 polígons industrials de les comarques dels Ports, Alt Maestrat i Baix Maestrat. «Encara no sabem quina ajuda ens concedirà la Generalitat -ha dit Xaro Miralles-, però volem millorar el nostre polígon perquè això repercutirà de manera positiva en les empreses que estan instal·lades i també a les que es vulguen instal·lar en un futur».

Creat per rmelia el 06/04/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/05/2018 12:58 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló