Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El Ministeri inverteix 210.000 euros a Benicarló en la reparació dels danys del temporal

L'alcaldessa de Benicarló i el subdelegat del Govern han visitat les obres d'emergència que s'estan portant a terme a la costa Nord i la platja del Morrongo per tal de reparar els danys causats pel temporal del mes de gener. En total s'invertiran a Benicarló 210.000 euros.

Els treballs de reparació dels danys ocasionats pel temporal de passat mes de gener avancen a bon ritme i està previst que finalitzen per a la Setmana Santa. L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el subdelegat del Govern, David Barelles, acompanyats del director provincial de Costes, Fernando Pérez, han visitat aquest matí les obres d'emergència que s'estan duent a terme a la costa Nord, a l'alçada de la passarel·la de fusta que va quedar totalment inutilitzada pel temporal.

Les obres consistiran en la reconstrucció de la passarel·la i dels penya-segats, que suposaran una inversió de 200.000 euros. Paral·lelament, també s'han dut a terme treballs de millora i adequació a la platja del Morrongo, amb una inversió de 10.000 euros.

L'alcaldessa ha remarcat que «aquesta era una actuació molt necessària, atés que la costa va quedar molt malmesa pels efectes del temporal» i ha recordat que «es tracta d'una zona turística protegida i de gran valor ecològic i paisatgístic». Per la seua banda, el subdelegat ha subratllat que «el Ministeri ha invertit en la zona nord de la província de Castelló un total de 400.000 euros per a reparar els efectes del temporal, dels quals 210.000 euros han estat per a Benicarló». Barelles ha agraït la «ràpida actuació del Ministeri» i s'ha mostrat convençut que «les platges estaran en el millor estat de cara a l'inici de la temporada turística».

Creat per rmelia el 31/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló