Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La Volta a Peu de la Dona reuneix més de 1.000 persones en favor de la igualtat

Les xifres de participants de la Volta a Peu de la Dona la consagren com una de les cites més importants del calendari esportiu benicarlando: més de 1.000 participants i més de 60 voluntaris, a banda de desenes d'efectius de Policia Local, Brigada Municipal, Protecció Civil i Creu Roja. Marta Lluch i Daniel Ramia van ser els primers a creuar la meta.

La Volta a Peu de la Dona ha tornat a reunir, un any més, un gran nombre de persones al voltant de l'esport. Més de 1.000 persones van sortir a les 10.00 hores de la plaça de la Constitució, de les quals 260 van fer el recorregut corrent i la resta caminant. La prova, que enguany era puntuable per al Circuit de Curses Populars de Benicarló, la va guanyar l'atleta benicarlanda Marta Lluch, en la competició femenina, i el també benicarlando Daniel Ramia en l'apartat masculí.

Independentment dels resultats esportius, la cursa no va oblidar la seua vessant social i reivindicativa en favor de la igualtat real entre homes i dones en la pràctica esportiva i la plena normalització de l'esport femení.

Com en anys anteriors, la Volta ha estat una de les cites esportives de més èxit, i els números així ho demostren: més de 1.000 participants, més de 60 voluntaris, 1.100 botelles d'aigua, 1.100 peces de fruita i desenes d'efectius de Policia Local, Brigada Municipal, Protecció Civil i Creu Roja, sense oblidar la presència de nombroses entitats esportives benicarlandes i altres entitats de caràcter social, que van tindre la seua presència a través de l'aportació de voluntaris.

La Regidoria d'Esports, en paraules del seu regidor, Carlos Flos, ha agraït a totes les àrees municipals implicades en l'organització de la prova la seua col·laboració des del primer moment i molt especialment als voluntaris, sense els quals aquest tipus de proves serien inviables.

Creat per rmelia el 27/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló