Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El blues i la música religiosa protagonitzen la programació turística per Setmana Santa

La cantant anglesa Janine Johnson, una de les veus més reputades del blues, i el cor Caius College Choir, de la Universitat de Cambridge, protagonitzaran els dos concerts estel·lars que la Regidoria de Turisme ha organitzat amb motiu de la Setmana Santa. També s'ha programat una Fira Artesana que s'instal·larà a la plaça de la Constitució del 13 al 16 d'abril.

L'Ajuntament de Benicarló ha apostat per dos concerts de primer nivell musical per a posar-li banda sonora a la Setmana Santa. La programació començarà amb l'actuació del cor Caius College Choir, de la Universitat de Cambridge, dijous 13 d'abril a les 12.00 hores a l'església de Sant Bartomeu, amb entrada gratuïta. La formació coral oferirà un programa de música polifònica del renaixement espanyol i anglés i una selecció de peces d'una de les obres mestres de la música religiosa de tots els temps: la Passió segons Sant Mateu, de Johann Sebastian Bach.

El Caius College Choir és un dels cors universitaris de major prestigi a Europa. Ha realitzat gires per tot el món i ha participat en nombrosos festivals internacionals. A Anglaterra, ha actuat en companyia de l'orquestra de la BBC i al llarg de la seua trajectòria s'ha guanyat un merescut reconeixement per part de la crítica musical i el públic.

Per la seua banda, Janine Johnson, una de les veus més reconegudes del panorama musical a Anglaterra, oferirà un concert a l'Auditori Pedro Mercader dissabte dia 15 d'abril a les 20.00 hores. La cantant, especialitzada en blues i jazz, oferirà un programa que planteja un interessant recorregut per diferents èpoques, que van des dels estils característics del blues rural de final del segle XIX i principi del XX, fins a l'àcid jazz més actual. Janine Johnson estarà acompanyada pel quartet instrumental Raíles Jazz & Blues, formació de llarga trajectòria i àmplia discografia. La banda és habitual als festivals de jazz de tot el país i està formada per musics valencians. Les entrades per al concert costaran 5 euros i es podran adquirir, a partir del 3 d'abril, a la Tourist Info de Benicarló.

Fira Artesana i activitats infantils

A més dels concerts, la Regidoria de Turisme ha programat una Fira Artesana que s'instal·larà a la plaça de la Constitució del 13 al 16 d'abril. Amb el lema «Feria de cuentos Érase una vez...», l'esdeveniment comptarà amb nombroses activitats per als més menuts, com tallers, contacontes i espectacles infantils i d'animació. A més, hi haurà demostracions d'artesania i restauració i parades d'alimentació. Es tracta d'una fira pensada per als xiquets però que compta també amb nombroses alternatives per als majors.

Les activitats programades per l'Ajuntament complementaran la programació que organitza la Junta Local de Setmana Santa, en la qual destaquen les processons de Dijous i Divendres Sant (que anirà precedida de la representació d'una selecció d'escenes de la Passió d'Ulldecona), la trencà de l'hora (dissabte a les 12.00 hores) o el concert de la Banda Juvenil que tindrà lloc diumenge 9 a la plaça de Sant Joan.

Creat per rmelia el 24/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/05/2018 12:58 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló