Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Cultura convoca el Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura

Un any més, la Regidoria de Cultura ha convocat el Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura per a persones nascudes o empadronades a Benicarló. Enguany s'han unificat les modalitats de dibuix i pintura i s'han establert dos categories, una per a adults i l'altra per a menors de 18 anys.

El Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura arriba ja a la 24a edició. Un any més, les persones nascudes o empadronades a Benicarló es podran presentar a la cita, sempre i quan no siguen els guanyadors de l'anterior edició ni siguen autors professionals de trajectòria artística reconeguda.

La principal novetat del Concurs és que enguany, segons les bases publicades, s'han unificat les modalitats de dibuix i de pintura i s'han establert dos categories: una per a adults i una altra per a menors de 18 anys. Com sempre, hi haurà llibertat de tema i de tècnica. Per a la selecció de les millors obres, el jurat tindrà en compte criteris com la qualitat expressiva de l'obra, la creativitat, l'originalitat, la perfecció tècnica i artística, la composició i la dificultat.

Els premis, en la categoria d'adults, són de 600 euros per al guanyador, 150 euros per al segon premi i 60 euros per al tercer premi. En la categoria de menors de 18 anys, el primer premi serà de 200 euros, el segon premi 100 euros i el tercer premi 50 euros.

Juntament amb les obres premiades, el jurat farà una selecció de treballs que s'exposaran al Mucbe a partir del 28 d'abril. El termini per a presentar les obres finalitza el 19 d'abril.

Consulteu aquí les bases.

Creat per rmelia el 23/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/04/2018 15:52 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló