Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La Taula del Sénia finalitza els treballs de neteja i desbrossament en nou zones de Benicarló

El taller d'ocupació Taula del Sénia ha dut a terme durant dos setmanes treballs de condicionament i neteja en diversos punts de Benicarló, entre d'altres, la basseta del Bovalar, la rambla d'Alcalà, la zona enjardinada del Barranquet, la carretera de Peníscola, l'avinguda del Maestrat o les platges del Gurugú i la Mar Xica.

Durant el mes de març, els 10 alumnes-treballadors del taller d'ocupació Taula del Sénia han estat treballant en el condicionament i neteja de camins en diverses zones de Benicarló, fruit de l'acord de la Mancomunitat de la Taula del Sénia amb els 15 ajuntament valencians que en formen part. Els treballs s'han centrat en nou punts de la ciutat, on s'han dut a terme tasques de desbrossament, poda, sanejament i eliminació de residus vegetals.

En la basseta del Bovalar, una de les zones on era més necessària l'actuació, s'ha netejat tot el perímetre de la bassa i la parcel·la paral·lela, i s'han podat i sanejat tots els exemplars de margalló. A més, s'han recollit residus vegetals i brossa. En la rambla d'Alcalà també s'han fet treballs de desbrossament i eliminació de canyes, mentre que en la zona enjardinada del Barranquet, a banda del desbrossament, s'han podat les moreres i les oliveres.

En la carretera de Peníscola, s'han eliminat les herbes i canyes a banda i banda del vial, i en la parcel·la d'oliveres de l'avinguda del Maestrat també s'ha desbrossat i s'han podat els arbres. Aprofitant la presència dels alumnes-treballadors del taller d'ocupació, s'ha netejat també la zona exterior de la sortida d'emergència del Pavelló Poliesportiu Municipal. Per últim, també s'han dut a terme treballs de desbrossament, eliminació de canyes i poda en les platges del Gurugú i la Mar Xica.

La Regidoria d'Obres i Serveis ha estat l'encarregada de coordinar els treballs del taller d'ocupació i de prestar el material complementari necessari per a dur a terme les diferents tasques. El regidor, Ilde Añó, ha qualificat d'«excel·lent» el resultat dels treballs i ha remarcat que «gràcies a aquesta actuació s'han pogut condicionar molts espais als quals nosaltres no arribem per manca de temps i de recursos».

El taller d'ocupació Taula del Sénia és fruit d'una subvenció de 185.463 euros que el Servef (Servei Valencià d'Ocupació) ha concedit a la Mancomunitat de la Taula del Sénia pel condicionament de senders i camins que uneixen els 15 pobles valencians de la Mancomunitat.

Creat per rmelia el 23/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló