Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

L'Ajuntament adequa les platges de cara a la Setmana Santa

Els operaris de la Brigada Municipal d'Obres treballen a les platges de Benicarló per a deixar-les en perfecte estat per a l'inici de la temporada turística. Els forts temporals del mes de gener van provocar importants danys en el litoral, especialment en les platges del Morrongo, la Caracola i en la costa Nord.

L'Ajuntament de Benicarló ha mobilitzat màquines i un equip d'operaris que treballen intensament a les platges del Morrongo, la Caracola i la Mar Xica amb l'objectiu de recuperar les platges del litoral amb la vista posada en la Setmana Santa. El fort temporal marítim del passat mes de gener va provocar importants danys a tot el litoral, i especialment a les platges. Això, però, no serà un inconvenient per a la imatge de Benicarló de cara la Setmana Santa, que marca l'inici de la temporada turística.

De fet, i gràcies als treballs que s'han portat a terme, les tres platges de Benicarló, a falta d'alguns treballs d'anivellament, presentaven aquest mateix matí un aspecte pràcticament normal.

El regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, ha explicat que «les màquines de l'Ajuntament han treballat al Morrongo per tal de despedregar la platja i anivellar la sorra, que presentava una superfície molt irregular». Paral·lelament a aquests treballs, màquines excavadores de la Conselleria de Medi Ambient han realitzat diferents treballs a les platges de la Caracola i la Mar Xica per tal de recuperar-les després dels efectes dels temporals. Mentrestant, un equip d'operaris de la Brigada d'Obres s'ha ocupat de retirar totes les restes que la tempesta va deixar a les platges.

Una vegada finalitzats aquests treballs, només quedarà pendent la recuperació de la passarel·la de fusta de la costa Nord, en la qual ja ha començat a treballar la Direcció Provincial de Costes, i la reparació de tot el mobiliari de platges, que anirà a càrrec de la Generalitat.

El regidor ha comentat també les millores que s'han portat a terme a la platja del Morrongo i el seu entorn, com la retirada d'una caseta de llum que dificultava el trànsit de persones i la substitució de les papereres del Passeig de Manuel Azaña, que ara són de fusta i presenten una millor integració amb el seu entorn. Ilde Añó també ha anunciat millores en l'eficiència energètica de la il·luminació de la platja del Morrongo, que serà substituïda per focus de leds.

Añó ha agraït a la Brigada Municipal d'Obres i Serveis «el gran treball que ha realitzat per tal que les platges de Benicarló tornen a ser de primera qualitat i les puguen gaudir tant veïns com visitants».

Creat per rmelia el 22/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/04/2018 15:52 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló