Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El voluntariat protagonitzarà la Mostra d'Entitats Socials

Els voluntaris seran els protagonistes de la Mostra d'Entitats Socials que tindrà lloc diumenge 2 d'abril a la plaça de Sant Bartomeu. Amb el lema 'Vine a conèixer els herois de Benicarló', la Mostra vol ser un espai de trobada i convivència per a difondre el treball del voluntariat i consolidar una xarxa de relacions i comunicació entre les entitats.

La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, ha presentat aquest matí la Mostra d'Entitats Socials, que centrarà la temàtica en el voluntariat i el treball, «quasi sempre callat, invisible però fonamental», que porten a terme els voluntaris en favor de la societat. La mostra s'havia previst en un principi per al 18 desembre, però va a haver de cancel·lar-se per les fortes tempestes que van descarregar aquell dia. Lluny de paralitzar-se a causa de les inclemències, el projecte torna ara amb més força i amb el convenciment que tots aquells que treballen en tasques de voluntariat «formen un gran equip d'herois i heroïnes», tal com els ha qualificat la regidora.

Marta Escudero ha explicat que la Mostra es planteja l'objectiu de donar a conèixer «el treball heroic de tots els voluntaris, i potenciar que les associacions es coneguen entre sí per tal de crear un espai de comunicació que permeta treballar en projectes conjunts». La regidora ha apuntat que «la Mostra afavorirà espais de trobada que incrementaran el coneixement entre els voluntaris que integren les associacions, i això serà beneficiós per als projectes en curs i els que estan gestant-se». La Mostra d'Entitats Socials vol ser també un aparador visible que faça que molts més benicarlandos se sumen a les tasques de voluntariat.

L'esdeveniment, impulsat des de la Regidoria de Benestar Social, tindrà lloc diumenge 2 d'abril de 10.00 a 14.00 hores a la plaça de Sant Bartomeu. El programa abastarà diferents àmbits del treball social, com gent gran, infància, diversitat funcional, salut o emergència social. També hi haurà tallers -com ioga, tall de cabells o artesania-, exposicions, activitats lúdiques per a xiquets i grans i debats en format micro-conversa per a compartir i discutir idees que milloren la societat. Les activitats es tancaran amb una actuació del cantautor Antonio Ruiz, que serà l'encarregat de la banda sonora en directe en l'últim tram de la Mostra.

La Mostra d'Entitats Socials, en definitiva, vol conformar la circumstància i l'entorn favorable per tal que es forme una xarxa capaç de crear un teixit comunitari unit, que enfortisca la societat benicarlanda.

Creat per rmelia el 22/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló