Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El Cicle de Teatre Polític comença aquest divendres amb l'obra ‘Danzad Malditos’

L'Auditori Pedro Mercader estrenarà aquest dijous el Cicle de Teatre Polític amb l'espectacle 'Danzad Malditos', de Malditos Compañía. Ja s'han venut més de 100 abonaments per a les cinc representacions que integren el cicle.

Després de l'èxit de la temporada passada, el teatre professional torna a Benicarló i ho fa de la mà del Cicle de Teatre Polític, una aposta pel teatre de crítica política i social de qualitat, que portarà a la ciutat cinc espectacles que s'han vist o s'estan veient en les sales més reconegudes de l'estat.

El primer espectacle, que es podrà veure aquest divendres 24 de març, és 'Danzad Malditos', una producció de Malditos Compañía, amb direcció d'Alberto Velasco i protagonitzada per Guillermo Barrientos, Carmen del Conte, Karmen Garay, José Luis Ferrer, Rubén Frías, Nuria López, Sara Párbole, Txabi Pérez, Rulo Pardo, Sam Slade, Ana Telenti, Verónica Ronda, Ignacio Mateos, David Sánchez Calvo, Reme Gómez i veu en off de Carlos Hipólito.

El muntatge, guanyador del Premi Max Espectacle Revelació 2016, està ambientat en l'època de la Gran Depressió, quan als Estats Units s'organitzaven concursos on una gran quantitat de parelles ballaven de manera continuada, dia i nit, fins a acabar extenuats, amb l'objectiu de resistir fins a l'últim moment i guanyar el premi del concurs, que eren diners en metàl·lic. Basat en la cèlebre pel·lícula de Sidney Pollack, l'espectacle reprodueix aquelles maratons de resistència on els balls eren autèntics espectacles de la misèria.

Per a assistir als cinc espectacles que formen part del Cicle ('Danzad Malditos' (24 de març), 'El fill que vull tindre' (22 d'abril), 'Ahora todo es de noche' (28 d'abril), 'El rey' (7 de maig) i 'Diari d'una miliciana' (2 de juny) s'han posat a la venda uns abonaments per 30 euros que es poden adquirir al Mucbe. En només tres dies se n'han venut 110, una xifra que demostra l'interés del públic per aquest cicle.

Creat per rmelia el 20/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/03/2019 15:02 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló