Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

El president de la Generalitat visita les Falles de Benicarló

Les Falles de Benicarló han rebut la visita institucional del president de la Generalitat, Ximo Puig, que ha volgut viure en primera persona les Falles més al nord de la Comunitat Valenciana. El president ha recordat que a Benicarló va viure el seu bateig faller i ha destacat que les Falles són unes festes que ens identifiquen com a valencians i que ens projecten al món.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha visitat Benicarló per veure de primera mà com són les Falles més al nord de la Comunitat Valenciana. Puig ha agraït l'esforç de tots els fallers i falleres de Benicarló per fer gran una festa que, ha dit, «ens identifica com a valencians i ens projecta al món». El president ha remarcat que «aquestes Falles són les primeres que vivim després de la declaració com a Patrimoni de la Humanitat» i ha recordat, fent referència a la seua infància, que «les de Benicarló van ser les primeres Falles que vaig conéixer».

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, per la seua banda, ha mostrat la seua satisfacció per la visita de Ximo Puig, «el primer president de la Generalitat que visita les nostres Falles», ha remarcat. Miralles ha reiterat l'agraïment per l'esforç i la dedicació de tot el poble de Benicarló, «que s'implica durant tot l'any per a fer possibles aquestes festes».

En el recorregut faller, el president ha estat acompanyat per l'alcaldessa, la Corporació Municipal i, com no, per les Falleres Majors, Alicia Fuster i Nadia Beltrán, i membres de la Junta Local Fallera encapçalats pel seu president, Fede Guimerá. Ximo Puig ha visitat la Falla El Caduf, guanyadora del primer premi en categoria infantil, i la Falla Mercat Vell, guanyadora del primer premi. El seu president, Carmelo Doello, li ha imposat al president de la Generalitat la insígnia d'honor de la Falla.

Creat per rmelia el 18/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/06/2018 15:22 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló