Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

Dos alumnes del Conservatori guanyen el Concurs de Cambra Ciutat de Borriana

Les alumnes del Conservatori Mestre Feliu Ariadna Besalduch (violoncel) i Genevieve Bennets (piano) han aconseguit el primer premi del Concurs de Cambra Ciutat de Borriana. En el concurs han participat grups de cambra procedents de centres de la Comunitat Valenciana i de la resta d'Espanya.

El passat 17 de febrer, les alumnes del Conservatori Mestre Feliu Ariadna Besalduch (violoncel) i Genevieve Bennets (piano) van guanyar el primer premi del Concurs de Cambra Ciutat de Borriana, un certamen que compta ja amb set edicions i en el qual participen grups de cambra procedents de conservatoris i centres musicals de la Comunitat Valenciana i també de de la resta d'Espanya.

En la seua actuació, les alumnes van interpretar de forma conjunta tres peces: Sonata en Fa M, de B. Marcello, Fantasiestücke, de R. Schumann, i Suite Española, de J. Nin. Un repertori molt divers que abasta diferents èpoques històriques i diferents estils interpretatius que van des del barroc fins a la música del segle XX passant pel romanticisme.

Des del Conservatori, l'equip directiu i el professorat han felicitat les dos alumnes i els seus professors: Maria Lorenzo (piano), Miquel Rosselló (violoncel), i especialment el professor de música de cambra, Javier Sales, que les ha preparat per al concurs.

Genevieve Bennets i Ariadna Besalduch han destacat la magnífica «experiència adquirida, la formació i motivació adquirida a nivell personal per tal de continuar amb la seua trajectòria musical».

Creat per rmelia el 15/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/06/2018 15:22 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló