Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

Benicarló millora la circulació amb el canvi de sentit de dos carrers

Aprofitant les restriccions de trànsit provocades per les Falles, s'ha modificat el sentit de la circulació del carrer de València (entre Passeig Marítim i César Cataldo) i del carrer de Joan XXIII (entre Crist de la Mar i Méndez Núñez) per tal de millorar el trànsit rodat. La Policia Local proposarà mantindre els canvis una vegada passades les Falles.

Amb motiu de les restriccions a la circulació que afecten alguns carrers de Benicarló degut a les festes falleres, la Policia Local ha modificat el sentit d'alguns carrers de la ciutat. Així, des de diumenge passat, el carrer de València, en el tram entre Passeig Marítim i César Cataldo, ha canviat el sentit de la circulació per tal de donar servei al tràfic que ve pel Passeig Marítim i que no podia accedir al carrer de Iecla per la ubicació de la falla Conquistaors.

Pel que fa al carrer de Joan XXIII, des d'aquest dimarts també s'ha modificat el sentit de la circulació, en el tram entre el carrer del Crist de la Mar i l'avinguda de Méndez Núñez, per tal de donar servei a la zona nord. D'aquesta manera, cada carrer paral·lel té un sentit de circulació, la qual cosa afavorirà en gran mesura el tràfic rodat, especialment durant l'ofrena de flors d'aquest dissabte dia 18.

El regidor de Governació i Policia Local, Ximo Bueno, ha destacat la bona acollida que han tingut aquestes modificacions. «Abans de fer els canvis, hem parlat amb els veïns i comerciants de les zones afectades i no han posat cap inconvenient». «Al contrari -ha destacat el regidor-, hem rebut moltes felicitacions». És per això que se sol·licitarà a la Comissió de Governació que els canvis es mantinguen una vegada passades les Falles.

Creat per rmelia el 15/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/06/2018 15:22 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló