Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Sis equips disputaran la final del V Concurs de Cuina i Serveis de la Carxofa

Fins a sis equips procedents de Benidorm, Cambrils i Benicarló participaran en la cinquena edició del Concurs de Cuina i Servei de la Carxofa. La cita tindrà lloc el 3 de març en les instal·lacions del Centre Integrat Públic de Formació Professional.

El proper divendres 3 de març les instal·lacions del Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló (CIPFP) acolliran la final del V Concurs de Cuina i Servei de la Carxofa, una iniciativa que van posar en marxa fa quatre anys el centre educatiu i la Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament amb l'objectiu de promocionar la carxofa i implicar els joves estudiants en l'elaboració de noves propostes gastronòmiques relacionades amb el producte estrella de Benicarló. L'èxit de les quatre anteriors edicions ha fet que enguany, per cinqué any consecutiu, els organitzadors hagen decidit reeditar el concurs.

Els equips participants, integrats per un alumne de Cuina i un altre de Sala, procedeixen de l'IES Mediterrània de Benidorm (dos equips), l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils (dos equips) i el CIPFP de Benicarló (dos equips). En total, sis equips que començaran a elaborar els plats a partir de les 9.00 hores. El primer concursant presentarà el seu plat davant del jurat a partir de les 11:00 h i l'últim ho farà sobre les 12.45 hores. A més, els alumnes de Serveis realitzaran un tast de vins a cegues, mentre els alumnes de cuina estaran elaborant els plats.

Els sis equips es disputaran el primer i segon Premi per Equips, el Premi al/la Millor Cambrer/a i el Premi al/la Millor Cuiner/a.

Tant el jurat tècnic a la cuina com el jurat del tast a cegues i l'organolèptic estaran integrats per professionals del sector. Entre els membres del jurat organolèptic destaca el xef Raúl Resino, la presidenta de l'Associació de la Dona Llauradora, Rosa Arín o el president de l'Associació de Sumillers de Castelló i Província (ASUCAP), David Buch.

L'acte de cloenda i l'entrega de premis tindrà lloc a les 13.15 hores al Saló d'Actes del centre, amb la presència de l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles.

Creat per rmelia el 28/02/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 25/05/2018 14:12 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló