Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló reclama solucions al retard en la tramitació del DNI

L'alcaldessa de Benicarló ha demanat al subdelegat del Govern una solució definitiva que pose fi al problema del retard en la tramitació i renovació del DNI. Des del mes de novembre no es donen cites per a ciutadans de Benicarló i la llista d'espera ja és de 770 persones.

El retard que afecta els ciutadans de Benicarló que volen tramitar o renovar el Document Nacional d'Identitat es va tractar, una vegada més, en la Junta Local de Seguretat que es va celebrar ahir a Benicarló. L'alcaldessa, Xaro Miralles, va demanar al subdelegat del Govern, David Barelles, que s'adopte una solució definitiva per a les 770 persones que actualment es troben en la llista d'espera. «Des de la Subdelegació -ha explicat l'alcaldessa- asseguren que és un problema de falta de personal i que no només afecta a Benicarló, sinó a tot l'estat. Però això a nosaltres no ens soluciona res».

Segons ha assenyalat l'alcaldessa, «la llista d'espera ja fa temps que no augmenta perquè la gent ja no s'apunta quan veu que hi ha 770 persones». «És indignant que ens trobem en aquesta situació», ha remarcat. Miralles ha recordat que «l'Ajuntament de Benicarló va fer un esforç important per adequar les instal·lacions de la Cambra Agrària a les exigències que demanava l'oficina del DNI per a venir a tramitar a Benicarló i ara ens trobem que fa dos anys que no vénen». «En comptes d'això -ha dit l'alcaldessa- els equips venien a les oficines de Vinaròs, però des del mes de novembre no tramiten peticions de ciutadans de Benicarló».

Xaro Miralles ha constatat que «el problema cada vegada és més greu» i ha responsabilitzat el Ministeri de l'Interior d'una situació que ha qualificat de «tercermundista». «Ara per ara, l'únic que podem fer és queixar-nos», ha conclòs l'alcaldessa.

Creat per rmelia el 22/02/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 25/05/2018 14:12 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló