Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló renova els escocells i l'entorn de l'arbrat públic a través d'un pla d'ocupació

L'Ajuntament de Benicarló està restaurant i condicionant els escocells de l'arbrat públic de la ciutat a través d'un pla d'ocupació que dóna treball a vuit operaris. Els treballs es porten a terme en diferents vies i places de Benicarló i tenen com a objectiu millorar la seguretat dels vianants.

Els escocells de l'arbrat públic de les avingudes de Iecla i Méndez Núñez i de la plaça de Marcelino Domingo presenten ja un aspecte renovat després dels treballs duts a terme per un equip d'operaris format per quatre oficials i quatre peons d'obra contractats per l'Ajuntament a través d'una subvenció de 116.000 euros de la Conselleria d'Economia. El regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, ha explicat que l'objectiu dels treballs «és renovar i reparar els escocells i el paviment al voltant dels arbres, que en molts casos es trobava alçat per els arrels i per l'efecte del pas del temps». El regidor ha dit també que aquesta situació «suposava un perill per als vianants, i sobre tot per a les persones majors, que ara podran caminar amb més seguretat».

Els treballs continuaran durant els propers dies als carrers de Vinaròs i l'avinguda del Marqués de Benicarló, amb la renovació integral dels escocells de l'arbrat urbà i la reparació del paviment danyat al seu voltant.

Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha detallat que el pla d'ocupació que permet aquestes millores estarà vigent fins al mes de juny, tot i que «l'Ajuntament estudia habilitar mecanismes per a allargar-lo durant més temps», ja que tots els plans subvencionats tenen una duració determinada que en aquest cas és de sis mesos. El regidor ha comentat també que el pla que ocupa a aquestes vuit persones se suma al plans «Salari Jove» i «T'orientem» que també gestiona l'Ajuntament i que estan funcionant des de finals de 2016. «En total -ha dit Sánchez- el Consistori dóna treball a 12 persones a través d'aquestes estratègies d'ocupació i, si sumem les que s'han emprat al llarg de la present legislatura, són més de 60 persones les que han treballat en les diferents àrees municipals».

Pel que fa als diners invertits, l'Ajuntament ha dedicat més de 450.000 euros fonamentalment provinents de subvencions de la Generalitat Valenciana a aquestes estratègies de creació de llocs de treball que, sumats als 100.000 euros que s'estan dedicat actualment, donen 550.000 euros.

Els dos regidors han coincidit a assenyalar «l'important esforç que s'està fent des de les diferents conselleries de la Generalitat en la subvenció de diferents plans d'ocupació pública a Benicarló».

Creat per rmelia el 20/02/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 25/05/2018 14:12 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló