Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La UPCCA prevé sobre les noves pràctiques del joc en el Dia Internacional del Joc Responsable

Amb motiu del Dia Internacional del Joc Responsable, la Regidoria de Benestar Social, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), vol donar visibilitat a les noves pràctiques del joc i enfortir els hàbits saludables relacionats amb el joc.

La UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives), depenent de la Regidoria de Benestar Social, llança un toc d'atenció amb motiu de la celebració, el 17 de febrer, del Dia Internacional del Joc Responsable. La data, que es commemora des del 2008, es va fixar per a enfortir els valors ètics del joc i lluitar contra els problemes generats pels mals usos i abusos en els jocs d'atzar.

Les bones pràctiques respecte del joc consisteixen en l'elecció racional i sensata de les opcions del joc i impedir que el joc puga convertir-se en un problema o que interferisca en les obligacions socials, professionals o familiars. El jugador responsable ha de jugar per a divertir-se, no per a guanyar diners, ha de poder mantenir el control sobre el temps i els diners que vol gastar-se i no ha de permetre que el joc afecte a les relacions amb la família i els amics. En cas contrari, existeix un risc real de joc patològic o ludopatia.

La UPCCA recorda que disposa d'un servei d'atenció, orientació i assessorament per a tractar aquesta i altres patologies relacionades amb les addicions (Centre Social Municipal La Farola. Tel. 964 47 39 68 / arodriguez@ajuntamentdebenicarlo.org).

Creat per rmelia el 17/02/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/06/2018 13:11 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló