Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

L'Ajuntament ja comença els preparatius per a les Festes Patronals 2017

La Regidoria de Festes ha fet una crida als benicarlandos i benicarlandes que vulguen formar part de la Comissió que ha de preparar les Festes Patronals 2017. També s'ha obert el termini per a presentar les sol·licituds als càrrecs de dama popular, dama infantil i dulcinea.

Com cada principi d'any, la Regidoria de Festes ha posat en marxa l'engranatge per a preparar per les properes Festes Patronals. El primer pas ha estat fer una crida a la població per tal que les persones interessades a formar part de la Comissió de Festes es posen en contacte amb la Regidoria de Festes, que els informarà dels compromisos que comporta formar-ne part, que no són altres que la necessitat de comptar amb persones responsables, amb il·lusió i ganes de treballar per les Festes Patronals de la nostra ciutat.

Així mateix, també s'ha obert el termini per a presentar les sol·licituds als càrrecs de dama popular, dama infantil i dulcinea de les Festes Patronals de 2017. Les xiques interessades poden presentar la sol·licitud al Registre General de l'Ajuntament de Benicarló fins a l'10 de març de 2017 a les 14.00 hores.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea de Festes al telèfon 964 470 343.

Creat per rmelia el 16/02/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/04/2018 15:52 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló