Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló orienta persones aturades de llarga duració en la cerca d'ocupació

L'Ajuntament de Benicarló, a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), ha posat en marxa un programa de foment de l'ocupació adreçat a persones aturades de llarga duració amb l'objectiu de facilitar la seua incorporació al mercat laboral. En poc més d'un mes, el programa ha atés un total de 40 persones derivades pel centre Servef.

El projecte 'T'orientem', que ha iniciat recentment l'Ajuntament de Benicarló, ha començat a treballar amb persones aturades de llarga duració amb l'objectiu d'aconseguir-ne la inserció en el mercat laboral a través d'itineraris d'ocupació específics i adaptats a les condicions de cada persona. A través d'aquest programa, que porten a terme dos tècniques en orientació laboral contractades a través d'una subvenció de 59.112 euros del Servef, s'han atés des de primers de gener un total de 40 persones, que han rebut formació bàsica (taller d'informàtica o d'elaboració de currículums) i un itinerari específic per a la cerca d'ocupació.

Paral·lelament, l'atenció a les persones aturades de llarga durada inclou també formació en la cerca d'ocupació per Internet, identificació d'alternatives professionals, informació sobre eines per a la cerca activa d'ocupació o sobre el mercat de treball, entre d'altres.

Fins al 20 de juliol, data de finalització del programa, es preveu que s'atendran un màxim de 120 persones, totes elles aturades de llarga durada (persones inscrites als centres Servef durant almenys 360 dies en un període de 540 dies).

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha fet una valoració molt positiva del programa i ha destacat que «els programes en els quals estem treballant se centren sobretot en col·lectius de difícil inserció». Sánchez ha recordat que «la Regidoria de Benestar Social treballa en un altre programa d'ocupació adreçat a col·lectius de difícil inserció» i ha remarcat «l'esforç de la Generalitat per subvencionar aquest tipus de programes pensats per a persones que realment ho tenen molt difícil per incorporar-se al mercat laboral».

Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, als locals de la Cambra Agrària (c. de César Cataldo, 2. Tel. 964 470 050) o a l'adreça electrònica correu.aodl@ajuntamentdebenicarlo.org

Creat per rmelia el 15/02/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 25/05/2018 14:12 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló