Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Diumenge torna el Comerç al Carrer

Les botigues de Benicarló tornaran al carrer aquest diumenge 26 de febrer amb tota l'oferta del final de la temporada de rebaixes. Fins a 40 establiments comercials de la ciutat es reuniran al carrer Major i carrer de Sant Joan de 10.00 a 14.00 hores.

El proper diumenge, 26 de febrer, tindrà lloc una nova edició del Comerç al Carrer que organitza la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Unió de Comerços. Fins a 40 establiments comercials de Benicarló sortiran al carrer per oferir els seus productes, des de botigues de roba o sabateries fins a moda infantil, talles grans, complements, articles de merceria i perfumeria o articles de regal, que oferiran al millor preu els últims productes de la temporada. Enguany, tornant als inicis d'aquesta iniciativa i com ja es va fer l'any passat, els estands s'ubicaran als carrers Major i de Sant Joan.

Amb aquesta nova edició del Comerç al Carrer, Benicarló aposta de nou per una iniciativa comercial que té una prioritat per damunt de tot: dinamitzar la ciutat i fomentar que els veïns i visitants surten al carrer.

L'horari serà de 10.00 a 14.00 hores.

Creat per rmelia el 14/02/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló