Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El fotògraf Xavi Carrillo exposa al MUCBE

Instantànies d'un Benicarló on tot esclata en colors ben contrastats, i on a l'hora, la ciutat es torna íntima i seductora. El joc de les llums i les ombres descobreix els racons d'una ciutat més enllà de la realitat quotidiana. Així és la fotografia en clau Benicarlanda de Xavi Carrillo.

Xavi Carrillo és un fotògraf de Carcaixent que actualment viu a Londres. Coneix el món de la fotografia des de ben menut, i és de la del seu tio de qui aprèn la tècnica necessària que li permet despertar tota la seua creativitat. En aquesta ocasió ens presenta una sèrie de 20 fotografies urbanes de Benicarló, transformant-les i manipulant-les digitalment fins al punt de convertir-les en art plàstic, donant com a contrapartida unes fotografies que si més no semblen aquarel·les.

La creativitat i transformació de les seues fotografies sorprèn per la gran bellesa estètica dels resultats. Xavi Carillo conjuga com ningú el joc geomètric i de llums i ombres, tant necessari en la fotografia urbana, donant com a resultat les instantànies d'uns espais molt quotidians per a tots, però que a la vegada ens permet redescobrir-los.

L'exposició es pot visitar de des del dia 10 de Febrer fins el 18 de Març.

Creat per joan el 09/02/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 25/05/2018 14:12 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló