Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Ràdio Benicarló estarà en directe des del cor de la Festa de la Carxofa

L'emissora municipal, Ràdio Benicarló, emetrà un programa especial de tres hores en el marc de la Demostració Gastronòmica de la Festa de la Carxofa, el proper diumenge 29 de gener. Els micròfons traslladaran a l'audiència el pols del carrer, tots els sabors de la carxofa i diferents mirades sobre la festa.

Els principals protagonistes de la gastronomia local i de la cuina de la carxofa, agricultors i representants del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Carxofa de Benicarló, així com personalitats de l'àmbit polític local, autonòmic i estatal, participaran en l'edició especial de Mistela i Política que Ràdio Benicarló emetrà aquest diumenge 29 de gener amb motiu de la Demostració Gastronòmica de la Carxofa.

El Programa arrancarà a les 11.00 hores del matí i s'allargarà fins a les 14.00 hores, en un trajecte radiofònic de tres hores a través de la Festa de la Carxofa, la Demostració Gastronòmica i tot l'univers que envolta aquest esdeveniment únic.

L'equip de Mistela i Política, amb Yon Gracia, Pedro Torrent, Jennifer Díaz, Anna Ayza i Jaime Ràmia als micròfons, i Joan Peiró a la realització, apuntarà també les antenes a captar les sensacions del carrer en una jornada en la qual Benicarló viu la màxima efervescència de la Festa de la Carxofa. Turistes i viatgers explicaran també les seues sensacions davant d'una singularitat gastronòmica i lúdica que posa a l'abast de tothom una oferta culinària de primer nivell amb la carxofa com a ingredient obligat -i necessari- en tots els plats.

La carpa de Ràdio Benicarló s'instal·larà al costat de la Tourist Info, a la plaça de la Constitució, en ple rovell de l'ou de la festa.

Després de l'èxit d'audiència aconseguit amb l'emissió especial de Mistela i Política des de la Fira de Sant Antoni el passat mes de desembre, Ràdio Benicarló consolida una aposta clara per treure els estudis al carrer i apropar la Ràdio als principals esdeveniments que fan palpitar la ciutat.

Creat per rmelia el 24/01/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/02/2018 15:09 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló