Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló es promociona a FITUR


Benicarló ha acudit a la Fira internacional de Turisme -FITUR- amb un mostrador que presenta tots els atractius amb que compta la ciutat. Les falles , la Festa de la Carxofa i Sant Antoni, han marcat l'eix central sobre el que pivota l'estratègia de promoció.

La regidora de turisme, Rosana Marzá, ha presentat a FITUR els vídeos promocionals de la Festa de la Carxofa i les Falles de Benicarló, dos cites anuals marcades en roig al calendari festiu local. Els documents audiovisuals, s'orienten a captar visitants amb el reclam de la Festa i l'alt nivell assolit per la cuina local. La projecció dels vídeos ha comptat amb una nombrosa assistència d'operadors turístics i public interessat en planificar les seves vacances. Marzá ha assenyalat que els dos esdeveniments «tenen un potencial que cal promocionar per a reivindicar Benicarló com una destinació turística de primera fila»

L'estratègia de la Regidoria de Turisme s'ha centrat també en donar a conèixer els importants reclams culturals amb que compta Benicarló, com el poblat Iber del Puig , el MUCBE, la intensa activitat cultural que palpita a la ciutat i les Festes Patronals. La Regidora de Turisme ha dit que «la presència de Benicarló ha permès fixar els objectius turístics de Benicarló amb els principals agents del sector». Marzá ha assenyalat també que l' interès per Benicarló com a diana turística «és cada vegada major i ens impulsa a treballar per tot el sector econòmic que l'impulsa, des de l'empresariat hostaler a la cultura, la festa i el patrimoni».

La Festa de Sant Antoni, declarada d'interès turístic, ha sigut també un dels principals objectius promocionals amb que Benicarló ha acudit a FITUR, i al que la regidoria de Turisme ha dedicat un especial interès en donar a conèixer. Els visitants han pogut descobrir de primera mà la profunda arrel popular de la Festivitat i tots els aspectes simbòlics i festius que l'envolten. La Regidora de Turisme ha indicat que «la nostra Festa de Sant Antoni compta amb ingredients diferenciadors com les loes i la música autòctona que la fan única entre totes les Santatonades».

Masrzà ha mantingut reunions amb agents turístics i empresaris del sector amb l'objectiu de consolidar una estratègia «que ajude a consolidar un dels principals motors econòmics de Benicarló, el turisme». Paral·lelament, la regidora s'ha reunit amb altres responsables polítics i tècnics del sector al Maestrat per tal de perfilar ofertes conjuntes que contribuïsquen a impulsar la Comarca com una suma de factors i atractius « que ajuden a sumar forces i propicien una línia de promoció conjunta que a tots ens beneficia».

Creat per joan el 20/01/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/06/2018 14:10 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló