Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
ESCOLA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

De quina manera pot ajudar la Regidoria de Participació Ciutadana el teixit associatiu?

A Benicarló, actualment, hi ha un gran nombre d'associacions, que abasten totes les àrees de la societat. Associacions amb una gran importància a l'hora de participar activament tant a nivell de ciutadania com de gestor del moviment social. És per això que la Regidoria de Participació Ciutadana fa un pas endavant per aquesta línia de treball, per aquest anomenat sector desconegut, atesa la visió que es té de les associacions però el desconeixement de la importància real que tenen.


De quina manera pot ajudar la Regidoria de Participació Ciutadana el teixit associatiu?


Un dels nostres objectius és crear nexes d'unió entre associacions, indistintament de l'àrea en què es moguen, i ajudar-les, reforçar-les i donar-los suport. El paper de la Regidoria, en aquest cas, consisteix a oferir les eines necessàries per a poder assolir la bona gestió de l'associació i tenir al dia els assumptes relacionats amb la legislació vigent en matèria d'associacionisme, conéixer els procediments amb l'administració i posar al dia tota la documentació.


Un dels altres treballs que es duran a terme durant la legislatura serà oferir un altre tipus de recursos relacionats amb el foment de l'associacionisme dins de les mateix associacions, així com la fiscalització, la presentació de projectes, portar al dia les subvencions, resoldre conflictes i responsabilitats civils, entre d'altres.


Així doncs, comencem el cicle de cursos destinats a associacions, totalment gratuïts i impulsats per la Regidoria de Participació Ciutadana, amb l'objectiu de donar el major suport i generar un teixit associatiu gran i fort a Benicarló.


El curs tindrà lloc el dissabte 12 de desembre, de 9 a 14 hores, a la sala 6 del Casal Municipal de Benicarló.


Així doncs, us convidem a fer la preinscripció mitjançant el correu electrònic a :

correu.participacio.ciutadana@ajuntamentdebenicarlo.orgCal indicar-hi la informació següent:


- nom i cognoms del representant de l'associació

- telèfon i adreça de contacte

- nom de l'associació

- adreça electrònica de l'associació

- telèfon i adreça de l'associació

- nombre d'assistents (màxim 3 per associació)

- si està inscrita en el Registre General d'Associacions de la Generalitat ValencianaO, si ho preferiu, podeu emplenar el formulari que trobareu a l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Benicarló a partir del dijous 12 de novembre.Esperem poder comptar amb la vostra presència.

Creat per jvilanova el 13/11/2015
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 17/05/2019 12:22 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló