Cap de setmana de llibre

20/04/2012

Aquest diumenge se celebra la Mostra Local del Llibre, amb la participació de nombroses llibreries i editorials. També hi haurà presentacions de llibres, teatre i dilluns, Dia Mundial del Llibre, la tradicional campanya "I posa'm un llibre també" al Mercat.

La plaça de Sant Bartomeu acollirà la 26a edició de la Mostra Local del Llibre com a acte central de la Setmana del Llibre que tindrà lloc a Benicarló. La jornada començarà a les 10 del matí i comptarà amb la presència de llibreries i segells editorials de la província que oferiran les últimes novetats literàries. Enguany, a més, a l'Edifici Gòtic hi haurà presentacions de llibres i la Regidoria de Cultura ha programat un espectacle de teatre familiar a la plaça de Sant Bartomeu: el muntatge Capses, de Laitrum Teatre.

El de diumenge serà un dels primers acte de la XVII Setmana del Llibre, durant la qual també s'han programat contacontes, clubs de lectura i emissions de documentals o xarrades. A més, com cada any, el Dia Mundial del Llibre, el proper dilluns 23 d'abril, el Mercat de Benicarló participarà en la campanya "I posa'm un llibre també", a través de la qual els clients del Mercat seran obsequiats amb un llibre editat per l'Ajuntament.

Cal recordar també que durant la Setmana del Llibre (del 22 al 27 d'abril), la Biblioteca Municipal regalarà un llibre per cada préstec.

-->